View Single Post
Old 07-11-2006, 18:09   #332
com@
Junior Member

com@'s Avatar

Quote:
Originally Posted by vike
Sveiki
Norėjau paklausti, o kaip pas jumis su praeiviais? Tik dabar iškilo problemėlė, nes anksčiau jis mažai būdavo palaidas, o dabar kai tik pamato žmogų artėjantį bėga link jo, bando loti, nors neįšeina, ir vaidinti agresyvų, ir tik pribėgęs artyn džiaugsmingai apšokinėja.. Gerai, kad pasitaikė kolkas draugiški žmonės Šiaip su paklusnumu pakankamai neblogai, nes ir pas mane moka (nesakau, kad VISADA ateina ), ir pasodinus sėdėt, ir kai aš nueinu toliau sėdi, (jis labai greit mokosi, visokių nesąmonių išmokstame dažniausiai naktį besibastant, pakartoji kelis kartus ir jau atsimena ) Bet vat kai sutinkam kokį žmogų, tada jau pamiršta, kad moka ir pas mane, ir ne, palik, ir t.t. Tai įdomu ar čia tik mano toks visus apšokinėjantis? Girius tai žinau kaip elgiasi Bet įdomu kaip Maja su Brukne, bei Fibe?

Fibse, jei butu be pavadelio, iskarto pultu prie zmoniu - draugiskai pasisveikinti arba prie fekaliju "issimaudyti"
Todel niekur negaliu jos paleisti..

Beje, iki siol greta nemoka eiti, vis jai pirmai reikia kazkur begti.. o jeigu kita suni pamato,tai isvis neimanoma jos suvaldyti
com@ jest offline   Reply With Quote