View Single Post
Old 16-03-2004, 10:27   #4
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by rocco
Jelikož toto téma zaujalo několik lidí, kteří nepřispívají a pouze čtou :0))) a i kompetentnější lidi než jsem já, kteří se odmítají na wolfdog registrovat, ale svůj názor napíšou...tak přeposílám názor na toto téma od Moniky Soukupové (pokud někdo neví, kdo to je: poradkyně chovu, mezinárodní rozhodčí, dlouholetá chovatelka ČSV, ch.s. "z Molu Es").
Jen na okraj tématu.
Evo, toto jsou diskusní fóra, kde každý mluví za sebe. Registrace na našem serveru je snadná a je zdarma, takže se může zaregistrovat skutečně každý a nějak mi unikají důvody, které mají, jak jsi napsala, "...lidé, kteří se odmítají zaregistrovat ..." k tomu, že se neregistrují. Proto prosím, pro příště, jestli chce kdokoliv cokoliv do fóra napsat, ať tak činí sám a za sebe, nikoliv prostřednictvím někoho jiného. Podobných příspěvků s jakýmisi vzkazy třetích osob, jako je ten Tvůj, si může každý vyrobit kolik chce ale nikdo nemůže ověřit, zda příspěvek skutečně napsala uvedená osoba (takže se vlastně jedná v jistém smyslu o anonymní příspěvek a o ty skutečně nemáme zájem). Jestliže, jak píšeš, se uvedená osoba odmítá u nás zaregistrovat, tak ať k nám ani neposílá příspěvky. Příště budeme podobné zprostředkované komentáře hned ze serveru mazat.

Pavel

PS : Je trochu podivné, že vyřizuješ jakýsi vzkaz od Ing.Soukupové, ale přitom ani nevíš, že Ing. Soukupová je nikoliv mezinárodní rozhodčí, ale jen rozhodčí s approbací pouze pro ČsV a pouze pro Českou republiku (v zahraničí může posuzovat pouze výstavy do výše národní a to pouze po ověření její aprobace zahraničním organizátorem výstavy a souhlasem ČMKU). I na tom je vidět, že podobné příspěvky mohou jen a jen mást návštěvníky našich stránek.
Pavel jest offline   Reply With Quote