Quote:
Originally Posted by rocco
Jelikož toto téma zaujalo několik lidí, kteří nepřispívají a pouze čtou :0))) a i kompetentnější lidi než jsem já, kteří se odmítají na wolfdog registrovat, ale svůj názor napíšou...tak přeposílám názor na toto téma od Moniky Soukupové (pokud někdo neví, kdo to je: poradkyně chovu, mezinárodní rozhodčí, dlouholetá chovatelka ČSV, ch.s. "z Molu Es").
|
Jen na okraj tématu.
Evo, toto jsou diskusní fóra, kde každý mluví za sebe. Registrace na našem serveru je snadná a je zdarma, takže se může zaregistrovat skutečně každý a nějak mi unikají důvody, které mají, jak jsi napsala, "...lidé, kteří se odmítají zaregistrovat ..." k tomu, že se neregistrují. Proto prosím, pro příště, jestli chce kdokoliv cokoliv do fóra napsat, ať tak činí sám a za sebe, nikoliv prostřednictvím někoho jiného. Podobných příspěvků s jakýmisi vzkazy třetích osob, jako je ten Tvůj, si může každý vyrobit kolik chce ale nikdo nemůže ověřit, zda příspěvek skutečně napsala uvedená osoba (takže se vlastně jedná v jistém smyslu o anonymní příspěvek a o ty skutečně nemáme zájem). Jestliže, jak píšeš, se uvedená osoba odmítá u nás zaregistrovat, tak ať k nám ani neposílá příspěvky. Příště budeme podobné zprostředkované komentáře hned ze serveru mazat.
Pavel
PS : Je trochu podivné, že vyřizuješ jakýsi vzkaz od Ing.Soukupové, ale přitom ani nevíš, že Ing. Soukupová je nikoliv mezinárodní rozhodčí, ale jen rozhodčí s approbací pouze pro ČsV a pouze pro Českou republiku (v zahraničí může posuzovat pouze výstavy do výše národní a to pouze po ověření její aprobace zahraničním organizátorem výstavy a souhlasem ČMKU). I na tom je vidět, že podobné příspěvky mohou jen a jen mást návštěvníky našich stránek.