View Single Post
Old 18-03-2004, 11:13   #11
rocco
REJPAL

rocco's Avatar

A sakra tady se to zase rozjelo předbonitační příprava ???
Já svůj dotaz myslela zcela vážně a že to druzí otočili ...to už mě nepřekvapuje.
Já netvrdím, že všechna ČSV mají stejnou barvu (viz. můj článek, jak správně podotkl božský Dio) - ale nikdy jsem neviděla hnědé ČSV, jen vlkošedé - různé odstíny. No, necháme toho - nemá to smysl. Jen nechápu, že když teda něco není úplně tak jak by to mělo být, že to uveřejníte - vždyť nemusí být než si to přepracujete a vytvoříte "barevnou škálu" položka barva vůbec uváděna (když už vás o to ty davy žádají)??? V první odpovědi mi Margo napíše, že se to z fotek nepozná a ve druhé, že z jejich fotek se to pozná - tak tomu opravdu nerozumím. Photoshop je mocná věc (ovšem pro toho, kdo to umí)- obr.1 - originál
obr. 2 ....?????
A to růžové ČSV fakt myslíš vážně ? To musím mít....
K příspěvku Pavla - jen okřídlené - doporučuji ti návštěvu psychiatra, pořád máš ten samý problém, již minimálně 2,5 roku.
K příspěvku Gara JAka - na tebe jsem se těšila :0))) . Nech si od Pavla vyjet statistiku mých přístupů na wolfdog, když tě tak tíží procházky a dobro ČSV :0)))
Sakra, zase ty osobní útoky....pro lidi bez smyslu pro humor a ironii. Takže jdu udělat něco rozumného
ZDAR - NAZDAR
rocco jest offline   Reply With Quote