"Sadze ciebie wedlug siebie ..." tak s tim souhlasim, ale ja nedelam podrazy a zamerne nematu lidi. Nebudu tu rozebirat tvuj prispevek vetu po vete, Margo, stejne si to "okecas" po svem. S necim souhlasim, ale ne vse, co jsi tu vysvetlila je pravda

. Vrh Data a Gejsi je krasna pribuzenska na Amura (me to nevadi, ale chovatelska komise v CR to nema rada

, alespon to bylo v jejim prohlaseni

), takze tezko by to byla v Cechach takova bomba. Dalsi veci nema smysl rozebirat, ty jsi se vzhledla na Slovensku, ja slovensky zpusob "chovu" neuznavam a ze ma pes 40 km ? To ubehne kazdy dysplatik bez treninku - i Rocco

. Pro me ma vetsi vahu i blba ZOPka.
Zaver mi tu vyzniva jednoznacne - Margo dela vse nejlepe a ostatni ji chteji jen skodit, kdo se ozvou proti jejim lzim a zavadejicim informacim. Polaci ti to mozna veri, ale ja tezko. Mnozte si CSV jak chcete, me je to jedno (aspon bude z ceho vybirat, jako v Italii, ktera ti taky lezi v zaludku) - ono upravovat si bonitacni kody na P1 taky o necem svedci ( je mi jedno, jak je to na Slovensku a Nemecku).
K Mutaram - to jsi se trochu spletla - uz ti dochazi argumenty ?

. Mohla bych ti udelat dlouhou prednasku, ale kdyz neposlouchate ani pana Hartla.... Ale to sem nepatri....
Mnoz si v PL CSV jak chces, ale v CR by se mely predpisy dodrzovat a to vsichni bez vyjimky (i ty jsi clenkou

) . Az Gejsa nacvici bonitaci, tak mozna reknu, ze ma povahu - podle me se boji (coz je mozna spise chyba chovatelky)....ale je hezka, nikdo neni dokonaly.
A jeste neco, co se me dotklo : ja za zady nic nerikam, to je specialita jinych, ja to vsem napalim na ferovku

a sve nazory si obhajim.
Sorry za cestinu na polskem foru, ale vsichni mi snad rozumi . Ale uz to tu opravdu nema smysl rozebirat, nic neni jen cerne a nic neni jen bile