Margo, jsi fakt trapná a ne vše lze okecat i když se opravdu hodně snažíš.

Na mne to nezabírá. V pojmech a dojmech kolem příbuzenské máš chaoz a genetika není matematika, ale to by jsi už taky mohla vědět.
S Eligem máš zbytečný stihomam a zbytečně se tím zesměšňuješ. Jestli je pes na svodu P1 a nebo P3 nikoho nezajímá, kromě tebe

Zajímá nás však např Oc...atd atd..konkrétní odchylky od standardu, nedostatky či vady....nikoliv výsledná známka. Ta má pro chovnou hodnotu jedince význam asi tak jako "výborná "z jakékoliv výstavy.
Jedná se však o správnost - shodu či neshodu výsledků na dvou serverech:
Pro ty kdo nečetli diskusi kolem Eliga:
ZaloĹžen: j.n.Y
BydliĹĄtě: Litoměřice
Dana Matušincová napsala:
"Byla jsem upozorněna na diskuzi kolem hodnocení psa Eligo z Peronówki na svodu v Roudnici 21.10.2006. Margo bylo přímo na místě umožněno opsání výsledků (které bohužel z časových důvodů nebyly zkontrolované). Teprve až při kontrole jsem zjistila, že pes nemůže být hodnocen jako P1, neboť má test povahy hodnocen Oc. Toto hodnocení povahy mu snižuje celkovou známku v v kódu na P3. Bohužel při vyhodnocení psa na místě došlo k chybě, což není omlouvou, ale pouze vysvětlením.
Následně jsem kontaktovala Margo, omluvila jsem se jí za vzniklou chybu a požádala o opravu výsledků podle klubových stránek."