View Single Post
Old 23-11-2006, 01:55   #23
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Monika
Kdy poprvé a kdy naposledy jsi byla na nějaké akci pořádané italským C.C.L.C, že o italských psech a chovatelích tak zasvěceně mluvíš?
Myslíš, že fotky a informace z doslechu jsou postačující na slohová cvičení o italském chovu ČSV??
Moniko, nie zartuj... czyzby za granice wyjezdzaly tylko najgorsze psy z Wloch? Tylko te najbardziej strachliwe? Najgorzej wyszkolone? Moze rzeczywiscie sa w IT jakies ukryte perly o ktorych NIKT NIC NIE WIE.. oprocz Ciebie...
Nie, informacje mam z pierwszej reki... lub raczej z pierwszych rak.... ...wiarygodnych rak...

Quote:
Ode mne jsi kdysi koupila dvě feny, na kterých jsi postavila svůj chov a o mé osobě dnes mluvíš taky jen s pohrdáním.
Niestety "Jak Kuba Bogu..."
Zobacz, ze wszystko nie zaczelo sie od jakiejs konkurencji, zlosci na zly wynik, czy cos podobnego... Zaczelo sie od Pavla... bylismy z Przemkiem celem atakow TYLKO dlatego, ze smialismy sie z nim przyjaznic... Atakowano nas, nasza strone Wolfdoga i wszystko co robilismy. Dlaczego? Bo nikogo nie interesowalo, ze chcemy zrobic cos dla NASZEJ rasy. Nie interesowalo, ze wszystko robimy jako hobby, ze nie interesuja nas uklady i ukladziki, ze jedyne co chcemy robic to gromadzic informacje i udostepniac je innym. Nie - to sie nie liczylo. Jedyne co bylo wazne to to, ze panu H. mowimy po imieniu. I to wystarczylo, abysmy stali sie celem atakow rownie ostrych jak on sam... A to tylko dlatego, ze nie zgodzilismy sie na cenzurowanie Wolfdoga i wymazywanie informacji politycznie niepoprawnych... Tych, ktore nie pasowaly Bardzo Waznym Personom.... Wiec nie mow mi prosze, ze to Ty czujesz sie urazona... Bo to MY zostalismy pozbawiedzi zludzen, ze najwazniejsze co sie liczy to intencje...
Teraz czasy sie mienily, zmienily sie osoby przy wladzy. Dla nas to zmiany na lepsze (lub o WIELE lepsze), bo zycie stalo sie prostsze. Ale tez nie interesuja mnie te male prywatne piekielka. Robimy teraz co robimy wedlug zasady - psy szczekaja, karawana jedzie dalej...

Quote:
Kde bereš to sebevědomí a drzost? Dnes lituji, že jsem tě vůbec pustila k sobě domů, ...asi by jsi byla někde jinde...
Gdybym wiedziala, ze kupujac psa z Molu podpisuje sie cyrograf, ktory nakazuje "zawsze i we wszystkim przytakiwac hodowcy" to rzeczywiscie pewnie poszlabym gdzie indziej... Bo takie puste, bezmyslne przytakiwanie to nie dla mnie...
Widze, ze niektorym osobom to pasuje, ale wybacz, bo patrzac na poziom wypowiedzi niektorych nowych wlascicieli psow na czeskim forum to niedlugo zaczne chyba zglaszac Jolke i Belke na wystawy w Czechach bez podawania przydomka. Bo ktos jeszcze pomysli, ze tez sie zaliczam do tej grupki malo wychowanych krzykaczy, ktorzy tak dostaja skrzydel w internecie... I nie chodzi o slowa i argumenty. Chodzi o najzwyczajniejszy POZIOM wypowiedzi...

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote