Aha
Tak tedy slecna Margo (pani nebude, protoze takovou dylinu si nikdo nevezme).....
Wolfin - ja tady chci jen ukazat, ze slecna Margo bohuzel o genetice vubec nic nevi, snazi se tu poucovat a nema o danem problemu prehled. Mutaru jsem sem dal proto, nebot je to ukazkovy pripad neznalosti geneticke problematiky. Psat o tom tady nemusim, Bylo to tady vicekrat propirano, navic o tom psala v minulosti Monika a Rocco. Takze opakovat nema smysl. A posledni vec -dle meho nazoru standard je standard a mel by se dodrzovat dle zeme puvodu a vzniku. Nebo si myslite, ze by v Nemecku proslo, kdyby si CR upravila standard a podminky chovu dle sveho?
Mate v Polsku bordel a treba system posuzovani DKK (viz Simbieda) je uplne nekde jinde nez v Evrope. Jestlize je pro vas dulezita zkouska na 40 km, jste blazni, i mi dva psi NO to ubehnou v pohode. Ma dve CVCka to zmaknou tak....Tak o cem to je? O cem je u vas chov? Aby se ta zvirata bala? Aby se reklo... - no jo, to je cvcko, to je posera, boji se to projit vratama od chliva......Jen systematickou praci lidi, do ktere slecna Margo nepatri se da z plemene udelat plemeno s dobrym zvukem. A to v soucasne dobe se relativne darilo. Ale podotykam, ze diky polske strane to rozhodne nebude!
A specielne pro Margo : Na rozdil od Evy nebo Moniky jsem genetiku nestudoval na skole, ale prakticky a soukrome. S jejich nazory se ztotoznuji a ve vetsine pripadu s nimi bez vyhrad souhlasim! Pokud jdes proti Monice a Eve nebo panu Hartlovi, jdes naprosto spatnou cestou!
tez se velmi omlouvam za cestinu, ale verim, ze mi rozumite...Jsme prece slovane...:-)
|