View Single Post
Old 23-11-2006, 22:25   #43
Monika
Junior Member

Trochu mimo pro Margo:
Ostatním se omlouvám.

Margo, klidně si piš svůj 4 020 příspěvek a větné rozbory každého vyřčeného slova. Možná to na někoho působí. Pro mne je to jen hra se slovy, tvá ješitnost a dost velká propast mezi realitou a sny ve kterých žiješ. U mne opravdu vyvoláváš akorát úsměv. Nic z toho co se zde píše nemá stejně žádnou cenu…
Jen se ještě vrátím.
Neumíš jednoduše odpovědět na položenou otázku?? Odpovím za tebe: „Já Margo, jsem nikdy v Itálii na žádné akci C.C.L.C.nebyla!!“ To úplně stačí. Pouštím já se do rozborů něčeho co neznám?? Ne.
V Itálii nejsou žádné perly, tak jako nejsou v Polsku, Slovensku a v Čechách. Jsou tam českoslovenští vlčáci (vyrovnaní ale i plaší jako např. Eligo, Alistar či moje Go - Go) ale populace je tam desetinásobně, dnes už možná stonásobně větší, než např. na Slovensku. Považuji za rozumné tu populaci znát. Ty ovšem považuješ za rozumné pomlouvat.....a nebo šmírovat?? To je hlavní rozdíl mezi mnou a tebou. Dávná historie?? ale jsou věci co se nezapomínají.

Z jiného soudku:
Na rozdíl od tebe však ani nejezdím do Polska zvedat ruce na každou schůzi za změnu řádů, vedení ....která pak sama nedodržuješ a osoby nerespektuješ. Prostě děláš a používáš co se ti zrovna hodí, jednou český, pak slovenský, pak polský, a nakonec se schováš za FCI.
Tak se za to co děláš nestyď a neokecávej, o nic přeci nejde, jen o psy, ale na to ve své horlivosti a fanatismu velmi často zapomínáš.
Zdar a zdraví panu Hartlovi, všem ČSV, SAV a Mutarám
Monika jest offline   Reply With Quote