Premku, já tento tvůj pokus opravdu nemohu brát vůbec vážně a považuji to za dílko Margo.
Populaci ČSV znám o mnoho déle, než ty výskyt různých onemocnění dědičně i nedědičně nesených mapuji už dlouho. Nic víc ti k tomu neřeknu, jelikož wofdog je třeba brát jako bulvár a sem seriózní informace nepatří. Pro tento typ serveru jsou vhodnější spekulace, informace z doslechu, jedna paní povídala a Margo povídala.
Proč jste koupily Jolly a o rok později Merry Bell ??
Já vím, chov z Molu byl ten nejhorší a vy jste byli tak skvělí, že jste mu chtěli zvednout popularitu, přestože jste věděli, že ti psi za nic nestojí a jsou ti nejhorší

!
Víš Přemku, občas se nestačím divit co všechno jste schopni pro zvednutí popularity z Molu udělat.

Předvádět zvířata totálně překrmená jako prasata, bez výstavní kondice, březí atd…považuji za absolutní ztrátu soudnosti, neodbornosti … ale honba za tituly je tak sladká, že ....a něco by nám uteklo. Mě množství titulů nikdy neoslňovalo a mnoho jich vůbec nemohu brát vážně.
Milý Premku, bohužel nemám čas si s tebou více psát a spekulovat coby kdyby a co řekl ten či tahle, bytˇ je to celkem zábava. Zajdi za mnou osobně na nějaké schůzi v Čechách :0) až přijedet hlasovat, ráda si s tebou osobně pohovořím na téma československý vlčák, Mutary, pan Hartl, Anička Šimáčková, chov z Molu a Arimminum Upstrem, jestli se mne osobně nebudeš bát, ono z křesla ťukat do klávesnice je jednodušší a bezpečnější viď.. ale zkus to, já to ocením.