Myslím, že tento výplod jakéhosi chorého mozku se může zdát někomu vtipný, někomu urážející. Mne nechává klidným. Alespoň se ukazuje, jací lidé a jaké duševní úrovně mezi sebou máme a kam až jsou schopni zajítm když jejich guru (Monika Soukupová) nebyla vůlí většiny členů zvolena do funkcí.
Nemá smysl polemizovat se lží a nenávistí, která z tohoto výplodu jen kape. Nebudeme ho mazat, necháme ho tady aby si každý mohl udělat obrázek sám.
Pro náhodné návštěvníky, kteří nejsou "v obraze" -
pisatel se rádobyvtipně vydává za mou maličkost, tento příspěvek je ovšem anonymní a nemá se mnou nic společného.
Anonyme, je vidět, že argumenty nestačí k diskuzi v Klubu a že se někteří musí uchylovat k pomlouvání mých psů, lžím (jakási legenda o "šmírování") a nadávkám. Chtěl bych upozornit, že zatím jediný, kdo podával žaloby k soudům, udání na policii a na Úřad pro ochranu osobních dat nejsem já ale právě lidé, se kterými zjevně táhneš za jeden provaz. A nutno říci, že zatím všechna udání byla smetena ze stolu jako neopodstatněná a soudní jednání (proti Klubu chovatelů ČsV), pokud vím, také nevyhráli. Jediný efekt je, že jste otravovali lidi (a státní orgány za peníze nás všech). Já jsem zatím žádnou žalobu za pomluvu nepodal a ani se takovou špínou nemíním zabývat. Pokud chce někdo skutečně vážně a slušně diskutovat, nečiní tak anonymně nebo pod falešnou identitou.
S pozdravem
Pavel Hanuška
PS : Fórum zatím zamčeno nebude aby se mohli eventuálně vyjádřit i ostatní. Pokud se ovšem objeví podobné další příspěvky, porušující základní pravidla budou mazány. V anketě si můžete o mé osobě pro legraci zahlasovat

.