View Single Post
Old 07-12-2006, 21:26   #10
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by Monika
Mikulášská nadílka je jedno z nejhodnotnější a nejvyvedenějších dílek pana Hanušky. A dokonce humorných! To oceňuji. Těmi ostatními to pak ale zase trochu pokazil :0(
Možná bys, Moniko, udělala lépe, kdybys namísto rádobyvtipných urážek vysvětlila, jak dopadlo Tvé trestní oznámení, které jsi tak halasně avizovala (spolu s panem Valáškem, který přes svá velkohubá prohlášení na konferenci dokázal jen jedno - udat nás na Úřad pro ochranu osobních dat, který zjistil, že náš server pracuje plně v souladu se zákony a normami, platnými v EU) a kterým jsi otravovala nejen mne ale i další členy Klubu (a zjevně i Policii ČR) ? A možná bys také už mohla pomalu, spolu s dalšími, kteří neustále šíří pomluvy a lži o jakémsi "šmírování", přemýšlet o tom, jakým způsobem se mně a dalším omluvíš. Je snadné kohokoliv z čehokoliv obvinit. Ale v takovém případě je nutné počítat i s tím, že pokud je obvinění falešné, tak za něj je nutné převzít i zodpovědnost. A nést plně důsledky za šíření pomluv a křivých obvinění. Jsem zvědav, jak rovně se k tomu Ty a několik těch dalších, kteří v tom jedou s Tebou, postavíte ...
Pavel jest offline   Reply With Quote