View Single Post
Old 08-12-2006, 17:08   #31
Pavel
Moderator

Pavel's Avatar

Send a message via Skype™ to Pavel

Quote:
Originally Posted by rocco
Hmmm -nikdo mne neinformoval ! ŽE BY DALŠÍ LEŽ ? Jsem ráda, že bdíš nad dodržováním zákonů (že by jsi začal u sebe ?) Možná dostaneš pochvalu před nastoupenou jednotkou a možná bude rozvinuta i zástava IWC Řád Zlatého šmíráka bude předán na slavnostním zasedaní ÚV.
Skutečně velmi inteligentní. Ne, s těmito lidmi se nemá smysl moc bavit. Udělají vše proto aby se mohli dostat zpět do funkcí a k moci nad ostatními chovateli a majiteli československých vlčáků. Házení špíny na ostatní a zákulisní podrazy jim byly a zjevně stále jsou tím nejbližším. Co to má za cíl se lze jen dohadovat. Uspokojení osobních ambicí ? Kšefty se štěňaty ? Každý si musí udělat obrázek sám.
Já sám jsem nikdy po žádném vlivu ani funkci netoužil. Do výboru české pobočky jsem byl vyzván výborem v roce 1998 a v roce 2001 jsem z něj sám vystoupil, protože se mi nelíbily postupy a jednání právě Ing. Soukupové (vše je popsáno v článku Jak to bylo s Wolfdogem a stránkami KCHČSV ?). Od té doby jsem se dění v Klubu účastnil pouze a jen jako řadový člen a přesto, že jsem byl několikrát za tu dobu některými členy osloven abych kandidoval do výboru, nikdy jsem to nepřijal. Chovatelem sice jsem, ale má fenka Nancy má už přes 10 let a tak ani nějaké motivy spojené s prodejem štěňat jsou liché (nevlastním více chovných fen abych za každou cenu produkoval štěňata).
Lži a pomluvy, které se na mne a několik dalších "nepohodlných" lidí snesly jsou jen a jen osobní pomstou a snahou Ing. Soukupové a její skupinky (známé mezi členy Klubu jako "suchdolská partička") se opět ujmout neomezené moci a vlivu v KCHČSV a s pomocí jména pana Hartla, kterým se stále zaštiťují, vládnout a především lukrativně prodávat štěňata (vždyť na stránkách jedné italské chovatelské stanice donedávna ještě stálo, že spolupracuje "s největší světovou odbornicí a chovatelkou ČsV na světě - Monikou Soukupovou" !!!). Všechny legální zbraně už použili (Policii, soudy, stžnosti, udání) a protože vše bylo shledáno bezpředmětným, kope kolem sebe tahle parta, seč může i za cenu dalších lží a pomluv.
Pavel jest offline   Reply With Quote