Тема: Chov "z Molu Es"
Показать сообщение отдельно
Старый 15.12.2006, 13:06   #42
Monika
Junior Member

Danielo je naprosto zbytečné s Pavlem vést seriozní komunikaci.
I já přesně vím, jak se doplňují výsledky do databáze. Někteří chovatelé spolupracovat s wolfodgem nechtějí a tak se jim ke štěňatům doplňují jen nepříliš lichotivé výsledky. A na to stačí informace z doslechu!! a tvářit se, že o jiných nevím.
Klidně uvedu seznam jmen majitelů a jejich psů u kterých tak bylo učiněno a nikdo o uveřejnění informací nepožádal. A nejenže byly výsledky zveřejněny, ale dokonce v rekordním čase. Na něco si prostě obětaví a čestní administrátoři wolfdogu udělají čas vždy! Tak jsou skvělí.
Do databáze přístup nemám a tak nevím co přesně je u mých zvířat zveřejněno. S pohledu jiných, co mi píší, však vím své.
Pro administrátory tedy zcela veřejně: Tesák – HD – B, ED – 0-0, Tlapka – HD – B2, ED– 0 -0, Unkas – HD 0/0, Uny Tossa – HD 0/0, Uno – HD – B, ED 0-0, Uličnice – HD 0/0….
Ostaní výsledky horší než „ B „ jistě Pavel má a byly u mých odchovů doplněny a rychlost doplnění byla zaznamenána do Guinessovy knihy rekordů.
Za spolupráci, kterou jsem právě předvedla a já spolupracovat umím !! si přeji hvězdičky dvě!!
Monika
Monika вне форума   Ответить с цитированием