Quote:
Originally Posted by Monika
Pro administrátory tedy zcela veřejně: Tesák – HD – B, ED – 0-0, Tlapka – HD – B2, ED– 0 -0, Unkas – HD 0/0, Uny Tossa – HD 0/0, Uno – HD – B, ED 0-0, Uličnice – HD 0/0….
Ostaní výsledky horší než „ B „ jistě Pavel má a byly u mých odchovů doplněny a rychlost doplnění byla zaznamenána do Guinessovy knihy rekordů. 
|
1) Wyniki do bazy danych dodaje JA. Tak jest od
8 LAT. I kazdy to wie...
2) Wyniki do bazy dodawane sa zwykle na postawie informacji przeslanych przez HODOWCE lub WLASCICIELA.
Zanim wiec zaczniesz mowic o kolejnej "Conspiracy theory" napisz mi wyniki KTOREGO psa z Twojej hodowli zostaly DO MNIE przeslane, a NIE ZOSTALY dodane?
Quote:
Originally Posted by CDaniela
Tak po 14 dnech furt nic nového. 
|
OCZYWISCIE, ze nie...

Nie jestem wrozka i NIE MAM obowiazku czytac kazdego postu na forum. Jesli ktos chce dodac jakis wynik to moze uzyc formularza
KONTAKT, wyslac email do
[email protected] lub dodac dane do bazy za pomoca "
Přidat psa".
Dlaczego jakos dotad NIKT nie mial z tym problemu? Oprocz jednej grupki ludzi, ktorzy ZAWSZE maja jakis problem???
PS. Wyniki sa juz w bazie bo pewna NIEZATERESOWANA tym tematem osoba napisala, ze KTOS powypisywal sobie wyniki na forum i DZIWI sie, ze nie zostaly dodane... Ale pewnie ponownie chodzi o robienie chaosu tam gdzie go nie ma...