View Single Post
Old 28-12-2006, 11:28   #58
Monika
Junior Member

Je to jsem krásně píchla do vosího hnízda …za tím co jsem napsala si stojím. Vždytˇ vy říkáte pokaždé něco jiného????? Tolik slov na jednoduchou otázku?? Ano, server je soukromý a děláme si co chceme. Všichni to víme, ale je to server o československých vlčácích, kteří ke mně již po mnoho let patří a zde přítomnou databázi plníte údaji o MÝCH zvířatech, mně za „zady“ a bez mého souhlasu a tak se k tomu prostě svobodně vyjadřuji.

To, že zde čas od času přispívám mi připadá logické, rozhodně více, než kdybych přispívala na server zabývající se jadernou fyzikou…tam bych působila směšně asi tak, jako když Pavel píše o popelovinách a výrobě granulí.

A takové perly co zde byly uveřejněny se nenajdou na žádném pejskařském serveru..zvláště pak zpráva týkající se paní Ute Tipner…tu potkáte jen na wolfdogu..ale i mnoho jiných odborných nesmyslů jsem si zde přečetla a budu si je navždy pamatovat. Pro Pavla je zcela šumafuk testosteron..estrogen…plynule zaměňuje rybí tuk s riboflavinem…..či klidně zde uveřejní článek, který „erudovaně hovoří „ o fyziologických rozdílech mezi vlkem euroasijským a kanadským a další, čas od času do nebe volající články a administrátorovy diskusní příspěvky. To je prostě wolfdog.

Nejsem člověk závistivý a nemám touhu škodit, cítím pokoru k přírodě a k lidem co něco umí a dělají to s láskou.
Lidská blbost je však všudypřítomná a neomezená a čas od času se nad ní alespoň bavím, když se s tím, bohužel, nedá nic jiného dělat.
Monika jest offline   Reply With Quote