View Single Post
Old 04-01-2007, 10:41   #37
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Ahoj, my uz budeme mat 10 mesiacov. Zatial ju cvicim sama, plus co sme sa naucili na tabore... Samozrejme ako to cloveku casovo vyhovuje tak s chodenim na cvicak sa da zacat kedykolvek. Ja som malu brala medzi psy a ludi hned ako som ju doviezla z Oravy, cize necele dva mesiace, hoci este nebola preockovana. Ale prave tie prve tyzdne su velmi dolezite.

Na tvojom mieste ak mas cas, tak by som zobrala malu na cvicak pozriet a porozpravat sa s vycvikarmi, dohodnut, kedy a ako zacat, male stena staci proste socializovat a ucit zakladne veci ako privolanie (aj bez predsadnutia) a aby sa slusne spravala na voditku, a hlavne nech sa vyblbne so psiskami a nauci ako spravne komunikovat.
Ale rovnako dolezite je brat ju medzi ludi, ja som moju vlacila do roboty a autobusom a do Auparku a ked sa niekto len trosku zahladel na nu tak som ju daval hladkat, a teraz je s nej mila potvora ktora sa chce s kazdym hrat a kazdeho ozuzlavat ;o) Boci len od vyrazne alkoholom pachnucich ludi (ale sampus jej na Novy rok chutil, potvore ).
saschia jest offline   Reply With Quote