zdravím všechny,chtěla bych reagovat a vaší debatu a co se týče mého názoru,který určitě pro vás není tak důležitý si myslím,že co se týče mě je po výběru štěňátka je cena ta druhá okolnost,která mě zajímá,protože jsem velký fanda tohoto plemene jako vy a 2 čévéčka vlastním,ale jako váš názor,že zájemci o vaše štěňátko ,že prostě sním komunikovat nebudete jen pro to,že ho zajímá cena je celkem smutný.Já jsem si musela těžko našetřit na čévéčko a myslím si,že kdybych si vybrala to nejprespektivnější štěně,které by mi vyhovovalo a zavolala bych chovateli,že mám velký zájem,ale nemohu dát tolik pěněz,protože prostě teď na to nemám,ale moc po něm toužím.Jestli by mi ho dal alespoň na splátky tak by mě asi poslal do určitých míst a rozhodně bych mu asi nevysvětlila,že bude v těch nejlepsích rukou a bude u mě jako v bavlnce.Určitě by mi odpověděl"to by mohl říct každý"

ale z druhé strany chápu,že se nechcete bavit s lidmi,kteří sou vám pofidérní,jenže dneska je těžké rozeznat lidi i já jsem např.komunikovala s chovatelem,od kterého jsem chtěla štěně pro někoho a ještě,že jsem teda nevolala zrovna vám v tý době!!Jak myslíte,že by mi asi bylo,kdyby ste mě poslat do pr.... jen proto,že štěně jsem vyřizovala někomu jinému a né sobě?

já se cítím jako slušný člověk a né nějakej kuplíř,mám ráda psi někdy si myslím,že psi jsou lepší kolikrát jak lidi.to je můj názor na celou věc a jinak rozhodně neschvaluji překupnictví psů.Je to hnus!!