Quote:
Originally Posted by Margo
My w Hostivicach bedziemy. Wiec zobaczymy...  Generalnie nie gra to i tak wiekszej roli, bo bonitacja w Lazne Belohrad bylaby raczej dla gosci z Niemiec, czy wlascicieli z Czech. Dlatego wlasnie chcemy robic bonitacje w Poznej, bo wiekszosc z nas nie da rady dotrzec na obozy... Czyli nawet jak by bonitacja w Lazne Belohrad byla, to i tak nic by nie zmienila...
|
I ja nie jestem przyjacielem bonitacji na obózach. I to dla tego, ze jest juz wiecej psow, ktore sa strachliwe, no dzieki temu, ze mialy mozliwoszcz na obózu bonitacje trenowac, tak sa w hodowli !!!
Quote:
WOW...  No to juz mamy zaczac prace? Ale serio: narazie popytam, jakby to mialo byc z bonitacja, i czy bedzie mozliwa.
|
Ja nie widze nijakych problemow. Tylko nie wiem, kto bede siedzowac in kto bede jak komisja bonitacijna ? Ale wiem, ze Ty juz masz napewno jakis plan w glówie
Quote:
Jesli tak, to odbylaby sie w sobote. Ranek i przedpoludnie nalezalby do Ciebie i memorialu, czyli zawodow (oczywiscie masz nasza pomoc  ). Potem zrobilibysmy przerwe i po poludniu zrobili na spokojnie bonitacje...
|
Nie ma problem ... Tak jako tak jestem rozmyslal, ze w tym roku bede zawod organizowany trocha inaczej, jak w roku przeszlym. Bede wiecej "action" i szybczy, podobnie, jak byl organizowany
zawod v Žirovnicy (tylko dyscipliny nie beda te same

) . I tak bede przedpoludnie napewno starczyc.
Pavel