Ahoj,
Quote:
>>Dvoumetrové oplocení kotce bez zastře?ení je pro ČSV jen symbolická překá?ka. <<
tedy, to je čím dál, tím lepąí, co jsme si to zamluvili za ďáblíka?? Shocked
|
nenech se vystresovat. Je pravda, že čevečko nemá problém zdolat 2m vysoký plot, ale k tomu, aby to dělal, musí mít důvod. Náš Odin byl schopný přelézt kotec jen proto, aby byl s námi (kotec je z kari sítě - po té se suprově šplhá :P ). Hráli jsme spolu dlouhou dobu hru s názvem "Páníček kotec zabezpečí, pejsek přijde na způsob, jak se dostat ven". Vyhrál jsem po těžkých bojích

až tehdy, když jsem západkou zavírání prostrčil ohnutý drát a nad to jsem připevnil prkna, aby se k tomu drátu nemohl dostat zubama.
Samotnou zahradu máme oplocenou obyčejným poplastovaným pletivem vysokým 1,6m a nikdy jsem nemusel řešit nějaké utíkání nebo likvidování plotu (i když za plotem chodí často psi, se kterými si Odin moc rád hraje, a Odin je sám na zahradě). Prostě neměl důvod k útěku. Nedělám si iluzi, že kdyby to jednou zkusil a zjistil, že plot není pro něj překážka, začal by utíkat pravidelně, ale jeho to ani nenapadne.
Jak psal Trepifajxl (prima nick

), naši psi jsou super a pokud se mu budeš věnovat, mnohonásobně ti to v dobrém vrátí.
Zdeněk