View Single Post
Old 14-02-2007, 14:52   #91
samak
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Jazzinka
Dane a Rocco klídek, nevím, co bylo v článku, a odmítám se zapojovat do osobních útoků, ale s tímhle souhlasím. Taky mezi takové patřím. Můj pes byl do dvou let super, na cvičáku snaživý, mezi psy zcela bezproblémový. U nás všichni říkali, že tam dřív chodil pán s čévéčkem, co muselo být pořád na vodítku a pralo se... a já se dmula pýchou a říkala si, jak mám super pohodového psa a v koutku duše že ti ostatní to prostě nezvládli.
Dnes je pes o rok a půl starší, je dál mazel atd, ale venku jsem se musela naučit rozeznat samce na kilák, pokud ho chci pustit na volno. A tahám rozumy z těch, kteří své psy aspoň dokázali donutit, aby na samce nereagovali i když nejraději by je taky sežrali.
A bavím se když některý majitel prvního nedospělého psa (nejen čévéčka) radí ostatním, jak vychovávat psa tak, aby se nerval.
Hergot vy jste meli nejak hodna ty štěnata že Vám to závidím holt neni pes jako pes. Já mám třeba mega drbana, ale zase jinak je super. Ale upřímně řečeno co už toho doma zničíl už několikanasobně převýšilo jeho pořizovací hodnotu

Láďa
samak jest offline   Reply With Quote