Quote:
Originally Posted by Konrad:)
Na razie - i nie widać, żeby coś się miało zmienić - zaciąga nas w kierunku kuchni. Albo sam się tam udaje w wiadomym celu. 
Poza tym nie wypada z TOWARZYSZA  robić służącego.
|
Alez Krzysiu- przepraszam, ale mylisz pojecia

Zdanie egzaminu Psa Towarzyszacego nie zmienilo nic z predyspozycji Eurysia do bycia Psem TOWARZYSKIM..
Wszechstronnie uzdolnione jednostki potrafia jedno i drugie
Quote:
Originally Posted by Konrad:)
Quote:
Originally Posted by Gaga
A kto zdawal z Eurysiem egazmin ? 
|
Gaga !!! Nie mogę potraktować Twojego pytania inaczej, jak tylko szytą grubymi nićmi prowokację  , ukierunkowaną na przyznanie się przeze mnie (Krzyśka) do udziału w tym wydarzeniu.
Przecież wiem, że dokładnie przeanalizowałaś informację źródłową i wyciągnęłaś właściwe wnioski  , iż "współuczestnikiem" egzaminu nie mogła być Danka.
Jakby dla kogoś nie było to jeszcze jasne, wyjaśniam: skoro jest mowa o tym, że "do oceny doskonałej nieco nam zabrakło", ktoś za to musi być odpowiedzalny. A kto to może być ? No, kto?  Wiadomo.  Inna rzecz, że pies zdawał lepiej ode mnie, bo pomyliłem kolejność ćwiczeń. 
|
No nie ! ja protestuje

Ale niech bedzie ;p
Jak widze podzieliliscie sie : Danusia prezentuje walory urody Eurysia a Ty walory uzytkowe Eurypidesa

I tu moge pozazdroscic bo np ja musze ciagnac oba wozki razem ,,,ech ciezki moj los....
No ale skoro sie przyznales, to daj sie namowic na szczegoly, jako mezczyzna z pewnoscia mniej nerwowo stanales do egzaminu niz takie baby (jak nie przymierzajac ja) i potrafisz na zimno ocenic co , jak i dlaczego poszlo

Brakiem oceny doskonalej w ogole sie nie przejmuj, uwazam, ze zdajac egzamin na bdb z psem w wieku 15 miesiecy mozesz byc naprawde dumny! I chyle czola, naprawde

Pokazaliscie zreszta kolejny raz, ze wilczaki wbrew opinii jeszcze szeroko panujacej, jak najbardziej sa do szkolenia
Z plotek: niedawno Wasi szkoelniowcy byli z wizyta u nas na zajeciach i ujrzawszy nasze dwa potwory od razu wykrzykneli ze oni tez takiego maja u siebie

Teraz beda chodzic dumni i bladzi, ze wyszkolili wilczaka