View Single Post
Old 14-03-2007, 11:45   #13
Konrad:)
Member

Konrad:)'s Avatar

Send a message via Skype™ to Konrad:)

Quote:
Originally Posted by wolfin
ale policja piekne wygliada z wilczakami razem
Sama widzisz.
Daiva, mam genialny pomysł. Mogli Czesi i Słowacy używać wilczaków do celów wojskowych, mogą Litwini na potrzeby policji. Zaproponuj coś takiego odpowiednim władzom. Na początek niech policja zaimportuje trzy pieski widoczne na zdjęciu, ale koniecznie z TYMI INSTRUKTORKAMI, żeby efekty były od razu widoczne.
Same korzyści:
1. wzrost obrotów handlowych pomiędzy Polską i Litwą,
2. rozwój współpracy formacji policyjnych,
3. zdecydowane uspokojenie nastrojów w Polsce (instruktorki będą przebywały na Litwie; co prawda z Warszawy do Wilna jest tylko około 500 km, ale i to dobre),
4. Litwie nie grozi pogorszenie nastrojów, bo Wasz język jest piekielnie trudny. Policjanci nie muszą uczyć się polskiego, a nawet jak znają, mogą udawać, że nic nie rozumieją.

Quote:
Originally Posted by Gaga
...te błękitne krople spływające po jedwabistej skórze wyglądały dramatycznie...
Cała kurtka Danki (z domu Kalinowskiej herbu Kalinowa) w błękitnym kolorze, co widać na zdjęciu – dramatyzm porównywalny z sytuacją hetmana Marcina Kalinowskiego pod Batohem.

Quote:
Originally Posted by Gaga
...rozmowa z Szanowną Połowicą w zupełności...
Myślisz, że nie próbowałem. Jako człowiek metodyczny najpierw trenowałem „na radiu”. Przegadałem program I i II , ale z „D..” poległem.