Quote:
Originally Posted by Gaga
Na ogol jakakolwiek weryfikacja jest dosc ciezka, wiec jesli juz ktos odwala te katorznicza robote i podaje nam wszystko na tacy to tylko sie cieszyc.. bo to wlasnie po to aby potem nie bylo rozczarowan 
|
Alez ja sie ciesze ! Jesli inaczej zostalo to odebrane, to sorki - nie taki byl zamiar ... Zreszta ja od dobrych paru lat jestem pelna podziwu dla Przemka i Margo za prace jaka robia przy tym forum i przy budowaniu oraz uzupelnianiu bazy CzW.
Quote:
Originally Posted by Gaga
Generalnie sama idea jest OK, wyglada na to, ze ludzie chca niesc pomoc i nieobce im sa problemy innych. Mysle jednak, ze i tych wolontariuszy powinna obowiazywac zasada "primum non nocere" a skoro swiadomosc jest jaka jest to niezbedne sa odgorne uregulowania prawne.
Co prawda odeszlam od tematu ale.. poniekad sie to wiaze 
|
Ostatni raz odejde od tematu - ludzie, ktorych poznalam, a ktorzy prowadza zajecia terapeutyczne przy uzyciu psow szybko eliminuja osoby, ktore chca dolaczyc, a ktorym choc troche zalezalo na 'pozerstwie', ktore myslaly, ze to taaaaakie proste i co to dla nich. Naiwnie wierze, ze tak wyglada wolontariat w wielu miejscach w Polsce ...
Dobra - ja tez juz wracam do tematu !