View Single Post
Old 02-05-2007, 18:00   #37
Benas
Junior Member

mano Girius is pradziu nemego Symantes ir buvo jai grybstelejes,tai gavo i kaili kaip reikiant.O dabar Symante prieina kisa pirsta i aki,o tas cypia,bet nieko nedaro,kai jau uznervina,tada sucypia atsistoja ir nueina,bet jei kvieciu Symante pas save,tada jis pirmas atbega,o jei antras,tada nustumia ja krutine ir laizo man rankas.Gaile irgi megsta,stengiasi ja vis palaizyti,bet neleidziam,bo ji dar visai mazute,dar prisiris suns seiliu ir pan.Ir isvis vaikai ismoko su juo zaist,griuva,kyla,spiegia,bet nebeverkia,kaip anksciau(vos bumpt ir jau asaros),o jis irgi saunuolis,taip ismoko svelniai zaist,kad ne trupucio nepaliecia dantimis,nors atrodo is sono kitaip,kas buvot susitikime turejot pastebet,kaip jis zaide su mazuoju vilkiuksciu - tas ne kart necyptelejo ir siaip Girius su juo daugiausia prazaide turbut butent del to,kad jis priprates prie mazu draugu ir svelniu zaidyniu.Nors kai reikia gali gerokai ikasti,tuo jau siandien isitikino mano bendradarbis neatsargiai istieses ranka link manes - dabar,sake,skauda iki pat alkunes
Benas jest offline   Reply With Quote