Thread: Desperado
View Single Post
Old 26-06-2004, 12:43   #4
z Peronówki
VIP Member

z Peronówki's Avatar

Send a message via MSN to z Peronówki Send a message via Skype™ to z Peronówki

Quote:
Originally Posted by Sebastian
Poczytaj posty o Halli i Taro to będziesz wiedziała czego się spodziewać .
"Poczytaj" bylo do mnie? Bo te slowa wzial sobie do serca Wiewior. Wczoraj znowu musialam wyjsc i nauczona przykrym doswiadczeniem wrzucilam Ali do klatki. Domu tym razem nie zamykalam, bo jeszcze by probowala wyjsc kominem. Oczywiscie kilka minut pozniej Wieworka pedzila juz do mnie szczesliwa przez pole, przez stado koz nie zwracajac na nic uwagi, zadowolona, ze pancia sie znalazla...
Oczywiscie wzorem Halli klatka byla w stanie nienaruszonym, nadal zamknieta. Fakt, ze to aluminiowy model dostepny na wystawach, ktory moze co najwyzej powstrzymac szczeniaka wilczaka, ale jak dotad reszta bandy najzwyczajniej ja w razie czego rozkladala, a nie przeciskala sie miedzy zeberkami...

Quote:
Originally Posted by Sebastian
Ale Wiewióra ma u nas plusa i przyjmujemy ją do naszej paczki . Widać, że to jest prawdziwy wilczak hahaha
Jak by co to witamy w klubie , chętnie zastosujemy dla Ciebie małą psychoterapię.
Oj, to bedzie potrzebne juz niedlugo....
OK, zartuje... Tak naprawde mamy z niej niezly ubaw, bo to, ze strasznie chce byc kolo mnie jest bardzo zabawne. Szczegolnie metody jakie stosuje, by osiagnac swoj cel.

'Z PERONÓWKI'
FACEBOOK GROUP
z Peronówki jest offline   Reply With Quote