View Single Post
Old 25-06-2007, 10:42   #2
saschia
Member

saschia's Avatar

Send a message via Skype™ to saschia

Cau,

ja neviem co sa stazujes na teplo, lepsie ako pluste podla mna... ;o)

Ale nie o tom som chcela.

1. Hafani znesu dost. Najma ak ma k dispozicii tien a trochu vetrika. Chodit von az vecer je podla mna rozumne, ja to tiez tak robim, ked pridem z prace tak si len vonku curne a na riadnu vychadzku ideme az okolo pol osmej

2. Normalne maso nie je takze, ved jej ho nevyprazas, ci hej ;o)? Ovalena bude v teple tak ci tak, a ak sa nazere, aspon sa jej lepsie spi.

3. Aj tak cely den vacsinou spi... Aj ked je zima. Pes proste vela spi.

4. Lepsie ked sa nauci uz v mladom veku ze proste sa obcas stane ze je sama. Mojej ked odchadzam vecer niekde prec tak dam riadnu kost, nech sa zabavi. Ale aj tak ma podozrieva ze sa idem vencit s jej kamaratmi a ju nechavam nespravodlivo doma.

5. Nepije z kaluzi, alebo z misky ktoru mas so sebou? Resp. z flasky? Ak nepije z kaluzi bud rada. Ak ti nechce pit z flasky, tak jej skus doma do misky liat z flasky, nech sa nauci z toho pit. Ale pokial si aspon trochu vonku lizne tak by to malo byt OK, oni nie su take blbe ako obcas vyzeraju, takze by som sa spolahla ze proste nema az taku silnu potrebu pit.

Inak ked je takto teplo, ja sa s mojou rada blbnem vo vode, bud vonku, alebo na zahrade vytiahnem velky lavor plny vody a potom sa spliechame navzajom. Alebo na cvicaku ju oblievam vodou z flase, ak ju len tak prskam tak to berie ako hru a neuteka pred vodou (z hadice vodu nechce).
saschia jest offline   Reply With Quote