Quote:
Originally Posted by Margo
- teraz "nie chcem ale muszem" to napisac: Gaga, ja Ciebie pieknie prosze - zwolnij tego fryzjera!!! Zerknij na Chey - jak on teraz wyglada!!! Futerko jakby wladl pod kosiarke...  Teraz Roman bedzie musial odskladac na jakies norki... 
|
Te norki to chyba dla ewentualnej flamy Romka, jako że ja naturalnych nie zamierzam nosić

Fryzjera wywaliłam z hukiem! Niech sobie do Anglii jedzie i tam zarabia

Ale popatrz na fotkę Cheya z wystawy- czy nie wyglada jak 1,5 roku temu gdy zaczynał swoją przygodę z wystawami w klasie szczeniąt? Mam pomysł! Bede go tak właśnie wystawiać i wiek mu zaniżac..ojjj powygrywamy sobie wtedy
Quote:
Originally Posted by konrad:)
O Cheyu i Eurysiu - starych wystawowych wyjadaczach napiszę tylko,że ...byli  .
No nie, Chey jednak zasłużył na wielką pochwałę - na łączce w czasie towarzyskiej biesiady Euryś - po złożeniu Cheyowi należnego hołdu, mógł swobodnie dokazywać  - bez obawy, że dosięgnie go cheyowy kieł.
|
No wiesz... oddał co cesarkie cesarzowi i musiał się zachowywać. Przecież jedyne co mu pozostało to postroszyc swoje nędzne, ostatnie, pożal-sie Boze piórka... a i to niespecjalnie wyraxnie aby sie na smiesznośc nie narazić
Quote:
Originally Posted by Aga
A ja raczej myślę, że Gaga rozpoczęła szkolenie obronne - wszyscy żywi pozoranci nawiewają jak widzą nowego ucznia, więc biedna musi go szkolić na takich mniej ruchliwych - ten pozorant jest już po szkoleniu - już nie ma mu na czym rękawa zaczepić, więc buzi na dowidzenia i szukamy nowego. A ja się zawsze zastanawiałam skąd tylu bezrękich stoi po parkach.
|
No patrzćie Państwo jak zgadła

Świnto prawdo gadacie. Dać jej wódki!