View Single Post
Old 25-06-2007, 22:36   #173
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by Margo View Post
- teraz "nie chcem ale muszem" to napisac: Gaga, ja Ciebie pieknie prosze - zwolnij tego fryzjera!!! Zerknij na Chey - jak on teraz wyglada!!! Futerko jakby wladl pod kosiarke... Teraz Roman bedzie musial odskladac na jakies norki...
Te norki to chyba dla ewentualnej flamy Romka, jako że ja naturalnych nie zamierzam nosić
Fryzjera wywaliłam z hukiem! Niech sobie do Anglii jedzie i tam zarabia
Ale popatrz na fotkę Cheya z wystawy- czy nie wyglada jak 1,5 roku temu gdy zaczynał swoją przygodę z wystawami w klasie szczeniąt? Mam pomysł! Bede go tak właśnie wystawiać i wiek mu zaniżac..ojjj powygrywamy sobie wtedy

Quote:
Originally Posted by konrad:)
O Cheyu i Eurysiu - starych wystawowych wyjadaczach napiszę tylko,że ...byli.
No nie, Chey jednak zasłużył na wielką pochwałę - na łączce w czasie towarzyskiej biesiady Euryś - po złożeniu Cheyowi należnego hołdu, mógł swobodnie dokazywać - bez obawy, że dosięgnie go cheyowy kieł.
No wiesz... oddał co cesarkie cesarzowi i musiał się zachowywać. Przecież jedyne co mu pozostało to postroszyc swoje nędzne, ostatnie, pożal-sie Boze piórka... a i to niespecjalnie wyraxnie aby sie na smiesznośc nie narazić

Quote:
Originally Posted by Aga
A ja raczej myślę, że Gaga rozpoczęła szkolenie obronne - wszyscy żywi pozoranci nawiewają jak widzą nowego ucznia, więc biedna musi go szkolić na takich mniej ruchliwych - ten pozorant jest już po szkoleniu - już nie ma mu na czym rękawa zaczepić, więc buzi na dowidzenia i szukamy nowego. A ja się zawsze zastanawiałam skąd tylu bezrękich stoi po parkach.
No patrzćie Państwo jak zgadła Świnto prawdo gadacie. Dać jej wódki!

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote