View Single Post
Old 26-06-2007, 11:59   #3
Gaga
VIP Member

Gaga's Avatar

Send Message via Gadu Gadu to Gaga

Quote:
Originally Posted by anetawron View Post
Co to znaczy "otwarta" sierść?

Gaga, a w jaki domowy sposób radzisz sobie z falowaną sierścią?
Bo doczytałam, że po Krakowie zwolniłaś fryzjera więc pewnie go nie polecasz a Alemu się na zadzie trochę faluje poza tym Alutek to ma sierść jak szczecina dzika, wręcz niemiłą w dotyku... przynajmniej tę co mu została.

Otwarta znaczy tyle, że włosy nie lezą na skórze tylko sa jakby na sztorc. Jakby się pies zjeżył Albo jakbys wysuszyła suszara pod włos i wtedy odstają od skóry.

Jak ja sobie radzę? W ogóle W nosie mam. Zrezygnowałam kiedyś z czarnego ruskiego ze względu na niechęć do fryzowania psów. Uwielbiam wilczaki m.in za to, że podczas wystawy, pomiędzy oceną w ringu a finałami mozesz bure wykapac w jeziorze czy innym stawie a zadne zabiegi iupiększajace nie są potrzebne

A na Alego teraz nie patrz- nic co teraz widzisz nie bedzie miało miejsca w przyszłości Wszystko rosnie po swojemu i swoje miejsce i rozmiar osiągnie później. Jedyne na co masz wpływ to zachowanie
Ja do tej pory widzę jak Chey się zmienia (2,5 roku) więc przypatrywanie się szczeniakowi niewiele daje- poza wrażeniami estetycznymi, rzecz jasna
W Warszawie bedziesz miała okazję przyjrzeć się mojemu sierściuchowi w realu , zobaczysz o czym mowa

Hodowca psów to nie funkcja, to nie zawód i nie nazwa hobby - to tytuł i godność. Trzeba na nią zasłużyć i dobrze piastować.
チェイタン。
Gaga jest offline   Reply With Quote