vdaka za odpovede.. no ja mam radsej pluste ako predstavu tohto leta, ktore nas caka
doplnim a pridam dalsie
5. napije sa z flase aj z misky, ale len si raz lizne za par hodin.. vidim na inych psoch, ze zakazdym ked idu okolo misky, tak sa napiju.. no aj my travime takmer kazdy den prechadzku pri rieke, tak tam to zrejme dobehne

do vody v takomto skupenstve je salena
pome dalej
6. ako trestate tie potvory, ked ocividne vedia, ze nieco nemaju spravit, a aj tak to spravia? nezda sa mi, ze by islo o "nerespekt" ale obcas sa stane, ze to fakt prezenie (naposledy rovno pri mne vyskocila na kuchynsku linku a z pekaca chmatla kuraciu nohu.. este som sa ani nenadychla na nejaku reakciu uz ju ligla a isla na miesto - heh tam si odpykava "trest a ignoraciu" a tam uz nedostane bitku)
7. ako vychovat.. rodicov

ked prideme na navstevu, je to katastrofa.. "nie, nekuskaj ma, ty jedna.. au au.. neskac bambulka" a potom ja dostanem krik, ze po nich skace a su celi doskriabani
"mami, nedavaj jej od stola, uz sa jej nezbavis.. ked vylozi hlavu na stol, prask po papuli" .. "ty sadistka.. no co je, macko usko, nic pre teba nemam.. no dobre, pozri co ti dam.."
ako ich presvedcit, ze sa nepohnu dalej, ak nebudu aj oni "sadisti"?
tolko zatial