>Saschia< - tak posledne dni je Haator viac na chrbte ako na nohach..

preventivne takto riesim vsetky potencialne neziaduce situacie, nervozita bokom, kricanie tiez, tak uvidim.. zatial sa mi zda, ze aspon to pribiehanie pri privolani je take rozhodnejsie (alebo zeby to bolo stopovackou?), v interieri si este musim pockat na nejake vyraznejsie zmeny..
no nase navstevy rodicov trvaju aj zopar dni, a aj ked "nie" je zo strany Haator pochopene jasne, nasledne suslave "ty macko usko, ty tak skaces po mne, ty jedna" nedava sancu

tam som to jasne povedala - nema skakat? nepodporuj ju v tom.. dalej neriesim

kazdopadne ma celych 6 ludi, ktorych sa neboji a skace po nich, takze im staci vtlct do hlavy, nech ju nepustia hore
>Ghost< - to privitavacie skakanie obmedzujem ako to len ide, nedavam sancu (stlacim jej hlavu dole, ked sa blizi odraz a privitam sa az po chvili, ked prestane chciet skocit - ale musim cupnut, lebo jej ide zvycajne len o to, aby mi oblizla nieco na xichte

) heh a uz sme na 28 kilach a 62 cm takze da to chvilu zabrat skrotit ju.. samozrejme sa tesim na vsetky alternativne rady a skusenosti.. a som si vedoma toho, ze vsetko chce cas a trpezlivost..
co sa tyka strkania nufaka na stol, zistujem, ze je to nieco ako detska zvedavost a syndrom "idem si po lese a tu zrazu volne pohodena salama"

tak musim viac zapracovat.. a zase ja jej dovolujem brat si jedlo od "cudzich", lebo sa tesim, ze k nim vobec pride, ak pride.. dufam, ze mi to nenarobi viac skody ako uzitku, ale je to jediny sposob ako ju dostat blizsie k cloveku ci nejake vrazednemu stroju (bike, furik, vozik, kopa dreva...)
(oj oj burka, zatial off)