![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
* Wyjmujemy film z pudełka i wkładamy do aparatu fotograficznego.
* Wyjmujemy kanister po filmie z pyska szczeniaka i wyrzucamy do kosza. * Wyciągamy szczeniaka z kosza, otrzepujemy herbaciane fusy z jego pyska. * Wybieramy odpowiednie tło do zdjęcia. * Zakładamy aparat na statyw i ustawiamy ostrość. * Znajdujemy szczeniaka i wyciągamy mu brudną skarpetkę z pyska. * Ustawiamy szczeniaka w wybranym miejscu i wracamy do aparatu. * Rezygnujemy z wybranego miejsca i czołgamy się za szczeniakiem po podłodze. * Staramy się ustawić ostrość jedną ręką, drugą odpędzamy szczeniaka. * Przynosimy chusteczkę higieniczną i wycieramy odcisk nosa z obiektywu. * Wyciągamy kostkę z fleszem z pyska szczeniaka i wyrzucamy do kosza. * Wyrzucamy kota na dwór i dezynfekujemy podrapanie na nosie szczeniaka. * Kładziemy gazety z powrotem na stoliku. * Staramy się przyciągnąć uwagę szczeniaka piszczącą zabawką, machając nią nad głową. * Zakładamy okulary z powrotem na nos i sprawdzamy czy aparat nie jest uszkodzony. * Rzucamy się do szczeniaka i wynosimy go na dwór zanim będzie za późno. * Wołamy 'drugą połowę' żeby posprzątała po szczeniaku. * Przygotowujemy sobie drinka. * Siadamy wygodnie w fotelu i postanawiamy nauczyć jutro szczeniaka 'siad' i 'zostań', już z samego rana.
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Hihihihihi
![]() Margo sama to wymyslilas? Czy szczeniaki cie na to naprowadzaja? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
To ci sie naprawdę udało!!! Genialna sprawa!! jednym słowem z życia właściciela szczeniaka wzięte!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
I ja to poprosze gdzies do FAQ bo potem znowu bede szukac, a w najblizszym czasie ta instrucja bedzie mi przydatma nader czesto
![]() Punkt ostatni o postanowieniu nauczenia szczeniaka "zostan" jest podstawa bo nasza Młoda piszczy"dlaczego jak on siedzi i ja chce mu zrobic zdjecie (wiec kucam) to on leci i wtyka mi nos w obiektyw???" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 | ||
love and terror
|
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Skąd my to znamy. Niewątpliwie najłatwiej fotografować szczenię śpiące. Wszystkim początkującym polecam podejmowanie pierwszych prób robienia zdięć wtedy, gdy ten zwierz śpi.
Pozdrawiamy Alicja i Cayo |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
Thread Tools | |