![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
Powinien powstac temat a propos "ciekawych" opisow z wystaw.
Po dzisiejszym dniu mamy nowy hit ![]() Mallory ma za jasne oko ![]() Szczegoly beda pewnie pozniej, ale to juz nie moja dzialka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilczy Duch
|
![]()
Ze co?! Kto wymyslil taką rewelacje?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Wystawa - Płock
Sędzia - Joanna Adamowska Mallo - za jasne oko, Magri - w opisie ma np: "klatka piersiowa jeszcze niezbyt szeroka" - dostalismy bardzo dobrą i wrociliśmy do domu ![]() ![]()
![]() |
#4 |
Wilczy Duch
|
![]()
No nieźle.. My dziś nawet przez sekundę nie pomyślałyśmy o wystawach, chyba nawet o nich zapomniałam
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
No i chyba najważniejsze, że Magri nieźle się ma pomimo niedawnej choroby.
![]() |
#6 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Za to nasz znany wszystkim „lizaczek” wyleciał dziś z ringu jako „kłapaczek”!
![]() Nie zdążyliśmy nawet dobrze wejść na ring a pani sędzina bez żadnego przywitania Metaśka od tyłu „cap” za jajka. Chłopak się zdziwił i kłapnął! (Spekulowaliśmy co pani zrobiłaby, gdybym na wejściu bez żadnego „dzień dobry” złapała ją za biust hehehe). No i wylecieliśmy z NDO. Przyjęliśmy z pokorą werdykt ale... najdziwniejsze było to, że po fakcie, jak zeszliśmy już z ringu i staliśmy za taśmą pani podeszła do nas i.... powiedziała, że nas przeprasza, ale NA PRAWDĘ nie mogła inaczej! ![]() Cóż... „MY” dojrzewamy! Nogę już podnosimy! Ehhh... Praca, praca a na deser... praca! Dzięki Małgosi z Wojtkiem, Sssmokowi i Kasi z Pawłem za fajowy wypadzik nad Bzurę, który całkowicie zrekompensował nam dzisiejsze frustracje. Specjalne podziękowania od Mentaśka dla Jabberka za zasłużone wtłuki i ode mnie dla Wojtka za lekcje „tanga z wilkiem”! ![]() (kilka fotek wklejam poniżej, reszta w niedalekiej przyszłości) Jabber i Magri. Przywitanie „rzecznych potworów” z Bzurą: ![]() Słoneczko dawało czadu i wilczaki też jak najbardziej „wyrabiały normę”: ![]() Mallory-nurek sprawdzała dno: ![]() Jabberroza, czyli błyskawicznie i z zaskoczenia: ![]() Jakoś Jabber nie uwierzył w ten uśmiech Mentalla: ![]() Za to wspólna kąpiel z Magri to był absolutny hit! (pięknie wyglądają prawda?): ![]() Rusałka błotna: ![]() Magri suszy futerko...: ![]() ...by ponownie je zamoczyć: ![]() pozdrowienia! Hexeann & Mentall |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Aaaaaby sprawdzić ( a im wczesniej tym lepiej) , zainwestuj a jakas karjoweczke, niekoniecznie daleko i umow sie z "rodzinka". Ewentualna wtopa nie bedzie specjalnie bolala. Stawiam jednak na to, ze Mlody bardziej bedzie zakrecony pozostalymi wilczakami niz upatrywaniem sobie niefajnych osob
![]() ![]() ![]() Jak to mawiaja gorale " Jak sie nie przewrocisz, to sie nie nauczysz" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Wiesz tak zrobię.
Zobaczę wtedy na co stać mojego 46 kilowego potworka. Mam tylko prośbę - gdzie mogę znaleźć jakiś harmonogram wystaw i jaka jest procedura zgłoszeniowa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Dziękuję wszystkim za szybkie i wyczerpujące odpowiedzi. Będziemy jeździć na wystawy - zobaczymy tylko z jakim rezultatem hah. Myślę że za którymś razem Bari pozytywnie przejdzie test jąderek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Zeby ulatwic wklejam zdjecie Zygzaka podczas tej trudnej operacji
![]() ![]() Krzys lewa reka trzyma ringowke, pochyla sie nad psem kladac lewa reke mniej wiecej w okolicy lopatki i glaszcze.. Robi jednoczesnie dwie rzeczy : blokuje ewentualne odwrocenie sie psa do sedziego - swoja pozycja stanowi bariere na wypadek gwaltownego zwrotu a jednoczesnie "rozpoczyna dotyk".. pies czuje reke na sobie, jest to pieszczota, wiec kolejny dotyk- tym razem sedziego, nie jest juz nagly i niespodziewany. To jakby kontynuacja dotyku, ktory rozpoczal Krzys ![]() ![]() ![]() Jest oczywiscie jeden warunek- pies lubi dotyk czlowieka :P Ale zakladam, ze nie nalezycie do niechlubnych wyjatkow i tem warunek to dla Was "pikus" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
chrzaniony brak edycji !!! na lopatce oczywiscie laduje PRAWA reka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |