![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Niestety sprawa sie wydala...
![]() ![]() ![]() Szczegoly o spotkaniu znajdziecie w starym miejscu: http://www.wolfdog.org/pol/events/168.html
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
Co gwarantujemy? To co moze oferowac obecnie najwieksze spotkanie jakie organizowane jest w Europie: mozliwosc spotkania setki wlascicieli i psow z Polski, Niemiec, Czech, Slowacji, Litwy i Holandii i spedzenia kilku milych dni w ich gronie....
![]() A teraz powtorka kilku spraw technicznych: 1) Osoby bez wilczakow tez sa mile widziane. Szczegolnie te, ktore planuja zakup psa tej rasy... Bo tyle CzW w jednym miejscu nieczesto sie widzi... a te czasem zapominaja nawet o wersji demo... ![]() 2) Wlascicieli innych ras tez serdecznie zapraszamy... oczywiscie z psami. ![]() 3) Co do spania to nastawiajcie sie prosze na namioty. Ew na "siano"... A zainteresowanych rezerwacja pokoju w hotelu (czyt. w cywilizowanych warunkach) prosze o kontakt... Jest tez mozliwosc wynajecia calego domku jakies 500m od nas... ![]() 4) Jedzenie i picie zapewnione (piwo przyjedzie oczywiscie z Czech, Slowacji i Niemiec). Nigdy niczego u nas nie brakowalo, ale jesli macie dostep do potraw regionalnych, lub jesli pani domu (ew. pan domu) slynie z jakies potrawy to nie powiem.... chetnie wszyscy skosztujemy... ![]() ![]() 5) Pamietajcie, ze sobotni Memorial jest obowiazkowy... nawet wlasciciele szczeniat sie nie wymigaja... ![]() ![]() 6) Co do bonitacji to sedziowac bedzie Oskar Dora (wybuchy radosci, ze bedziemy bawic sie w tym samym gronie co przed rokiem zachowajcie na pozniej). Generalnie przedstawiac nie trzeba, ale w skrocie: sedzia kynologiczny i prob pracy. Przez lata przewodniczacy Czechoslowackiego Klubu Rasy. Dlugoletni hodowca (hodowla 'Dór' - obecnie 'Oskar Dor') i przewodniczacy komisji hodowlanej. Oj, dlugo by wymieniac.... w kazdym razie SPEC od rasy... ![]() 7) Do przegladu podejsc moga szczeniaki i psy od 6 mies.... Kazdy dostanie karte z dokladnym opisem i ocena.. A opis od takiego sedziego to calkiem cos innego niz ocena na wystawie... ![]() 8 ) W wolnym czasie przygotowane bedzie szkolenie - nie zapomnijcie np o aporcie, smyczy szkoleniowej. No i rzeczach do tropienia (kto bedzie w stanie rano wstac, ale WARTO)... 9) Jedzenie wegetarianskie tez bedzie (tym razem "schowane" w wyznaczonym miejscu, aby nie znikalo jako pierwsze)... I postaramy sie, zeby bylo go sporo.... Tzn dla tych, ktorzy lubia cos poza ciastami... ![]() 10) Nie zapomnijcie o jakis sposobach na przechowanie psa - uwiazany na smyczy zostanie na miejscu jakies 10 sek... ![]() ![]() 11) Bedzie troche spotkan rodzinnych, wiec nie zapomnijcie aparatow (i duzych zestawow baterii). Fotki mozemy wypalac na miejscu... 12) Komputerowcy bez obaw - na calym terenie bedzie dostepny darmowy internet.... 13) Jak ktos nie ma dojazdu LUB ma wlasnie wolne miejsce w aucie to niech sie zglosi, zeby nie bylo tak, ze ktos chcial, a nie dojechal... ![]() 14) zglaszac mozna sie emailem (margo@wolfdog.org), PW lub na inne sposoby... Prosze napisac ile przyjedzie osob, ile psow, no i zglosic jesli jakis bedzie przystepowal do bonitacji, czy przegladu mlodych... Tak, zebysmy mogli orientacyjnie dokonac zakupow i rozplanowac program w czasie... ![]() 15) serdecznie zapraszamy WSZYSTKICH wilczakowcow... Spotkanie organizowane jest dla kazdego wlasciciela CzW i KAZDEJ hodowli, bez wzgledu na pochodzenie psa, czy wyznanie i sympatie jego wlasciciela.... 16) jak zwykle jeszcze cos mi sie przypomni... ale to za tydzien - teraz spadam na oboz...
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
OK, na deser wrzucam male podsumowanie z roku poprzedniego....
![]() ![]() Na spotkanie przyjechalo ponad 100 osob (nie liczac ponad 20 dzieci ![]() ![]()
![]() |
#4 |
love and terror
|
![]()
My sie stawiamy.
My tzn, ja+Grzesiek+glupia Garudka ![]() Bonitacja - ?? wyjdzie w praniu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ja przyjeżdżam z Ereshką lub z Maxem, czyli z jednym psem tak jak rozmawiałyśmy. Spanie mam załatwione, dużą ilość bandaży i aerozolków na ranki gryzione biorę
![]() Ale stawiam jeden warunek Daiva ma przywieźć chlebek !!!! Mam nadzieję, że będzie. Może być nawet tygodniowy. Do bonitacji nie przystępuję, Max ma a Ereshka ma wprawdzie tylko przegląd młodych ale nie uda mi się jej odchudzić a żeberek nie można się doliczyć ![]() Pozdrawiam Bożena
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Litwa tez bedzie
![]() ja+deima i 3-7 psow ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Litwa będzie z litewskim chlebem, prawda ?
![]() ![]() I my też będziemy - i ja i Waldek już się nie możemy doczekać ![]() ![]() Tym razem nie będziemy mogli nikogo ze sobą zabrać, bo planujemy ciągnąć przyczepę kempingową, więc w samochodzie będzie sporo psów ![]() Za to mam prośbę w imieniu koleżanki, Agi Błach (od Yaris) - czy ktoś mógłby ją zabrać do Późnej z szeroko pojętych okolic Krakowa...? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
hmm, a do chleba co bedzie z okolic Waszych?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror
|
![]()
Bedzie git
![]() Ja moge zabrac tez, ale elektryka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wilcza Saga
|
![]()
Ehh... nas niestety nie będzie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Junior Member
|
![]()
...chleb ?
![]() ![]() ![]() ![]() Ja to się cieszę już na te zabawy naszych szczeniąt grenlandzkich ze szczeniakami wilczakowymi - zobaczymy, która rasa da więcej czadu ![]() ![]() Last edited by Manu; 09-08-2009 at 19:26. Reason: literówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror