![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Všetkých milovníkov nášho plemena by som chcel pozvať na prednášky, (bude zabezpečený aj tlmočník do angličtiny), ktoré sa uskutočnia počas konania svetovej výstavy v areály Zochovej chaty, s nasledujúcimi témami:
8.10. 2009 Výklad štandardu Československého vlčiaka /garant Oskár Dóra, RNDr. Soňa Bognárová/ 9.10.2009 História a perspektívy rozvoja chovu Československého vlčiaka /garant Oskár Dóra/ Ďalším spestrením bude aj prítomnosť známych osobností, ktoré sa významne podieľali na šľachtení nášho plemena a taktiež rôzne sprievodné akcie ako napríklad futbalový turnaj medzi chovateľmi... Tešíme sa na Vás!!! Ondrej Vavro |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Vážení chovatelia a priatelia československého vlčiaka,
Svetová výstava psov a naša Špeciálna výstava sú už predo dvermi. Všetci netrpezlivo očakávame toto významné kynologické podujatie. Výstavy samotné však nebudú jedinými zaujímavými podujatiami, ktoré sa na Slovensku v tomto čase uskutočnia... Chcel by som srdečne pozvať všetkých vystavovateľov, chovateľov a priateľov československých vlčiakov aj na pripravované stretnutie na Zochovej chate pri Modre. Okrem spomínaných odborných prednášok, zvodu mladých a bonitácie sa tu uskutočnia aj rôzne iné kultúrne akcie. ![]() Všetkých športových a zábavy chtivých nadšencov by som chcel pozvať na: Futbalový turnaj v maskách, ktorý sa uskutoční v piatok 9. 10. 2009 na ihrisku v areály Zochovej chaty. Hlavnou cenou pre víťazný tím bude 20 litrov vína!!! Losovanie tímov bude priamo na mieste pred turnajom. Jedinou podmienkou účasti je karnevalová maska!!! Diskotéku v Harmónii, toto podujatie je určené hlavne pre mladších chovateľov, ktorí sa neváhajú zabávať a tancovať až do skorých ranných hodín. ![]() Milovníkom turistiky môžem odporučiť výstup na Tisovské skaly – cca 15 min, Hvezdáreň – cca 20 min, Medvediu skalu – cca 40 min, Veľkú Homolu – cca 60 min, či Hrad Červený kameň – cca 145 min. Kúsok od chaty sa nachádza aj ohnisko a lúka, kde je možnosť stanovania. Treba sa však vopred nahlásiť, aby sme majiteľovi nahlásili presný počet stanov!!! V hlavnej chate je reštaurácia, bar a pre otužilcov aj bazén... ![]() Veľa šťastia s Vašimi miláčikmi a všetci hor sa na Svetovú výstavu do Bratislavy!!!!!!!!! Ondrej Vavro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]()
Tutaj wolne tlumaczenie...
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Moderator
|
![]()
I kolejne:
Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
o kurde ale jazda !!!
Co za super sprawa !!! i ten mecz - może za rok będzie Rugby Pozdrawiam i żałuję, że nie jedziemy |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
A istnieje mozliwosc nagrania tych wykladow i podzielenia sie nimi pozniej z osobami, ktore bardzo by chcialy, ale nie dojada?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
Pripájam ešte pár linkov, kde nájdete ešte ďalšie info o chate..
http://www.zochovachata.sk/stranka/?page_id=3 http://www.zochovachata.sk/stranka/?p=53 http://www.zochovachata.sk/stranka/?p=20 http://www.zochovachata.sk/stranka/?p=22 Ondrej Last edited by Zahir; 01-10-2009 at 19:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
K-Lee Family
|
![]()
My też dotarłyśmy już do domku
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Co do organizacji - to byla najwieksza wystawa swiatowa ostatnich czasow... a przy takich gigantach wiele sie sypie... A porownujac do innych swiatowek to az tak zle nie bylo... mozecie mi wierzyc... ![]() Natomiast organizacja spotkania to juz calkiem inna bajka... Ondrej i slowacka ekipa jak zwykle nie zawiedli... Bylo CZADERSKO. Zabawa na calego, ekipa super, ludzie z calej Europy. Super pomysly na zabawe, wysmienity Rumburak... A dodatkowo swietny wyklad o wzorcu rasy bogato ilustrowany fotkami... Niestety mimo licznego uczestnictwa na samej wystawie ekipa polska byla....slaba... Jedynie Braterstwo Wilczakow, Atropa bella donna, Peronowka i Welkoscyrz. Potem znow bedzie, ze wilczaki musza byc rozne i te z opadajacymi wargami i gleboko klatka sa tak samo typowe jak te normalnie zbudowane... A mowienie o wzorcu to nagonka na hodowle promujace swoj wlasny "indywidualny TYP".... Wlasnie po to jezdzi sie na Slowacje.... ![]()
Last edited by Margo; 12-10-2009 at 13:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
K-Lee Family
|
![]()
Margo i nie zapomnij że na szczęście Adam był w naszej drużynie!!!
![]() Polar od Tanji podbił moje serce, aż mi ślinka cieknie na myśl o nim... tylko sobie przekichałam u Oskara, ale mam nadzieję, że następnym razem się poprawię ; |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Distinguished Member
|
![]()
No to jesteśmy dwie, bo w ubiegłym roku w Późnej ja też....
![]() ![]() Last edited by Rona; 12-10-2009 at 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
![]() A tak serio to mam nadzieje, ze ktos ponagrywal wyklady i sie podzieli ![]() I dawac mi tu zaraz fotki!!!! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Senior Member
|
![]()
Z wykładu fotek nie ma
![]() Ale prawdopodobnie jest film. Jeszcze nie wiem jak wyszedł. Ale jestem dobrej mysli. Co do zdjęć - będą - za jakieś dwa tygodnie....... ![]() Przywiozłam 1620 zdjęć.... I już mnie to przeraża..... No chyba że sie zwolnię z pracy ![]()
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
My tez meldujemy sie z domku - wystawa zaliczona , moc wrazeń i nowych doswiadczeń bo to nasza pierwsza swiatówka i klubówka ale warto było jechac , teraz aby móc porównac i cos powiedziec na temat całej organizacji , musimy pojechac na inna światówkę . A co do spotkania jak zawsze ekipa Słowacka staneła na wysokości zadania i tak zaplanowali czas po wystawie ze na nude nie było czasu a od smiania do dzisiaj bola policzki . Oczywiscie dziekujemy wszystkim za miłe chwile , pomoc przy wystawianiu ( Agnieszka - jeszcze raz dzieki bardzo) i słowa otuchy bo nerwy dawały o sobie znac i oczywiscie wielkie gratulacje dla zwyciezców . Wykład o rasie nagrany .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Wilczy Duch
|
![]()
Nas niestety nie bylo, z racji tego, ze trzeba było szybko wracac do Tymcia, który juz poznal uroki jesieni i złapał wirusa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wilczy Duch
|
![]()
Oo to dwa filmiki beda? Super!
Dora- zawsze do usług ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
A co do miedzynarodowego meczu mam propozycje aby do obowiazujących masek malowanych na twarzy dołączyc na nogi obowiazkowo japonki a na głowy koniecznie berety albo kapelusze i w czasie gry żaden uczestnik nie ma prawa niczego zgubić z odzienia ciekawe jak sobie poradza
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
Po co odkrecac - Oskar wie, ze ma mierzyc K-lee czarna miarka, ktora ona lubi, a nie srebrna, ktorej nie toleruje...
![]()
![]() |
|
|