![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Dnia 16.7.2010 mój przyjaciel Ali Reolup przekroczył "tęczowy most". Dożył pięknego wieku 14 lat, 8 miesięcy i 11 dni. Ali był ojcem 63 dzieci, a potomków po nim biega już ok. 1400.... Zobaczyłam go w wieku 7 miesięcy, przywiózł go do mnie pan, który nie miał czasu się nim zajmować.
Gdy z auta wybiegło do mnie piękne żółtookie szczenię, ze wspaniałą sierścią, to wzięłam głęboki oddech i pomyślałam: "Jezu, jaki on jest piękny". Ale żeby "nie było", to powiedziałam:"no, jest całkiem ładny, zobaczymy jak się dogada z moim starym psem" -- ale już wtedy wiedziałam, że u nas śliczniusi zostanie. Przeżyliśmy dużo czasu razem, a ja ten typ wilczaka bardzo polubiłam. Ali będzie w naszej hodowli żył we wszystkich moich suczkach... Będzie żył w naszych wspomnieniach jako "super niania" dla moich dzieci i jako rodzinny pies bez wad... ![]() ![]() ![]() Zdjecje z Lipca 2010: ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
Hanka, jestem z Tobą.
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VIP Member
|
![]()
Trzymaj się Hanko, pięknych lat dożył Twój przyjaciel...
smutno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Ali miał piękne i długie zycie. Niech biega wesoło z Tęczowym Mostem.
Hanka Trzymajcie sie !!!!!! Jesteśmy z Wami!! Żal i smutno - nasi przyjaciele za szybko odchodzą....... [*][*] ][*][*]
![]() |
#5 |
Wilkokłak
|
![]()
Ali, nasz pradziadek.[*]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member