![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Noo czekam na fotorelację i inną też
![]() Jak tam było? Czy Milan przywiózł swój skarb? - ciekawe jak skarbeńka została oceniona... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
K-Lee Family
|
![]()
My też czekamy na wieści
![]() Wiem tylko, że wczoraj na klubówce Czambor był doskonały, na lokacie 3 w sporej stawce ![]() A dziś?? czekamy!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
To ja już małej Luuuu - gratuluję dzisiejszego BOBa - joj, super
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
Tak, tak, tak!!!! jak to usłyszałam to mało z krzesła nie spadłam
![]() ![]() Gratulacje!!!!!!!!!!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]()
wow!!! gratulacje dla LUUU!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Moze jakieś wyniki???
![]() ![]()
![]() |
#7 |
K-Lee Family
|
![]()
Wczoraj BOB Luuu, CACIB w psach Amore Mio, w sukach CACIB Aljaska, Zwycięstwo Młodzieży Jassper Maly Bysterec i w sukach Luuu
![]() dzisiaj CACIB Ares Karpatska Svorka, a Zwycięstwo Młodzieży w psach Aresco Wilcza Saga!!!!!!!, w sukach Yukon z Molu Es - tyle wiem na razie ![]() Last edited by Gia; 22-11-2010 at 02:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
http://www.srdcervac.wbs.
|
![]()
Tady je výsledková listina z Klubové výstavy - posuzoval pan Štefík.
Pátek: Klubový vítěz pes - Ares Karpatská svorka (V2, res CAC, třída šamponů) Klubový vítěz fena - Helena Oskar Dor (V1, CAC, třída otevřená) BOB také Helena OD. Sobota: Clair de Lune Srdcerváč - V1, CAJC, BOB. ![]() Aljaška Srdcerváč - V1, CAC, CACIB, třída šampionů. Amore Mio Srdcerváč - V1, CAC, CACIB, třída šampionů. Neděle: Yukon z Molu - V1, CAJC, BOB. Xita z Molu - V1, CAC, CACIB. Ares Karpatská svorka - V1, CAC, CACIB. To jsou vítězové. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
VIP Member
|
![]()
Daniela, dla Ciebie to super dzień, gratulacje !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() P.S. Danielko jak zwykle czekam na Twoje fotki ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() Quote:
![]() Aga fotky budou ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wilcza Saga
|
![]()
Nareszcie w domu. Wczoraj Rescu doskonały, lokata druga, za nim brat Acriter - także dosk. A dzisiaj, no to widzę, że już się rozeszło
![]() ![]() Gratulacje raz jeszcze dla wszystkich zwycięzców! Czyżby zmiana przydomka? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
K-Lee Family
|
![]()
Kasia przepraszam, już poprawione
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() Musze sie tez pochwalic, ze jednak "ma sie to oko" (choc zaszczytem jego posiadania podziele sie z Daiva).... Chodzi oczywiscie o Aresa Karpatská svorka. Kazda z nas miala go na oku juz od czasu, gdy byl malym zabawnym podrostkiem. Juz wtedy zgadalysmy sie, ze wyrosnie z niego piekny pies. I rzeczywiscie obecnie malo ktory samiec moze sie z nim rownac - a jesli chodzi o typowosc wyrazu glowy to Ares jest na serio niesamowity (warto poznac go w realu, bo fotki nawet w czesci nie oddaja jego urody). ![]() A oceny sedziowskie z Nitry tylko to potwierdzily... ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Ja zawsze chetnie jade na Slowacje, bo tam czlowiek "wraca do pionu" - jak juz sie ma dosyc opisow w stylu, ze "pani pies niestety zbytnio przypomina wilka i jest za malo owczarkowaty" i przuegrywa sie z kolejnym szarym ONkiem to warto pojechac po ocene do jakiegos klubowego sedziego i dostac opis zgodny z rzeczywistoscia..... ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]()
Dopiero przeczytalam do konca...
Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Senior Member
|
![]()
To ja jestem czwarta
![]() Dla mnie ma jeden minus - jest o 2-3 centymetry za niski........ Tzn. ma przepisowe 65cm ale.... Kilka fotek z Havranova: ![]() ![]() ![]() ![]() Z tego co pamietam mam kilka fotek z samej bonitacji i kilka portretów. Wieczorkiem dodam!!
![]() |
#18 |
love and terror
|
![]()
o ta, Ares byl jednym z piekniejszym psow na Slowacji... Rowniez jestem w nim zakochana!
Wynikow gratuluje! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]()
Gabriela Ridarčíková.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() Quote:
Mě se nejvíce líbil mladý Jasper - nádherné zvíře, ale opět ... doufám, že ještě poroste ... Moc pěkný pes vyrostl z Gandalfa CW. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|