![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Temat jak najbardziej letnio -wakacyjny mimo że lata za oknem nie widać
![]() Jakie macie plany na najblizsze miesiące?? Może ktoś zabiera wilczaka do Egiptu???? A moze do Grecjii??? My w zeszłym roku zaliczyliśmy północ europy a w tym roku południe. No i oczywiście obóz na Słowacji i Późną. A jak Wy??
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
u nas jeśli wszystko ułoży się po mojej myśli to czeka nas tydzień błogiego lenistwa w dzikiej puszczy augustowskiej
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Co do wyjazdu to puszcza augustowaska to wspaniałe miejsce na odpoczynek - nawet zimą ( biegun zimna).
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
pod pojęciem MY (jestem ja, Łukasz i oczywiście młody) - moja najlepsza przyjaciółka sie za mnie na to złości bo będzie musiała pociągiem z chłopakiem jechac bo z taką ilością bambetli sie nie zabierzemy w jeden samochód a młody jak to młody lubi sie uwalic na tylnej kanapie i spac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Call Me Sexy Srdcervac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
K-Lee Family
|
![]()
My planujemy podbić Dalmację
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() Kiedy jedziecie??
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
My zabieramy Lupusa na jachcik . Opłyniemy Mazury z młodym na pokładzie . Oby nie miał choroby morskiej .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
K-Lee Family
|
![]()
Od ok. 20 lipca do ok. 2 sierpnia
![]() Szasz, coś ostatnio mamy podobne plany, z przyszłoroczną Holandią też ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Czy ktoś z Was był z wilczakiem w Krasnobrodzie? Wybieram się tam z moimi na ok. 10 dni. Chcemy wynająć sobie mały domek z aneksem kuchennym. Może macie przetarte szlaki?
Pozdrawiam Bożena
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Widze, ze ja o czyms nie wiem.... jeszcze.....
![]()
![]() |
#12 |
K-Lee Family
|
![]()
Margo, był tu temat na polskim WD o "obiadku z wilkami" przy okazji WDS w Danii
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Zaczynamy od Słowenii, potem Chorwacja ( tylko Plitvice), Bośnia i Hercegowina ( Mostar), Czarnogóra ( Boka Kotorska + wybrzeże, i góry Durmitor), Macedonia ( Ochryda), Bułgaria ( Góry Piryn) i powrót do domku!!! Ponad 3 tyg w podrózy a tak na prawdę pierwszy pszystanek to spotkanie w Późnej u Margo a potem choć jeden dzień w Pradze
![]()
IMBUSEK4, IMBUSEK3, IMBUSEK2, IMBUSEK1, IMBUSEK, szasztin szasztinphoto, szasztinphoto1 Last edited by szasztin; 27-07-2009 at 14:20. Reason: literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
K-Lee Family
|
![]()
Ja niestety w tym roku do Chorwacji nie dotarłam
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Wilkokłak
|
![]()
Pierwszy wyjazd urlopowy z wilczakiem za nami.
![]() Wszyscy żyją, mają się dobrze, sprzęty, pościel i sam pokój w którym nocowaliśmy na szczęście pozostały w stanie (prawie) nienaruszonym (jest więc szansa, że gospodarze przyjmą nas w przyszłości ![]() Nawet to czego najbardziej się baliśmy - czyli pogoni za sarenkami - nie okazało się takie straszne. To co najbardziej nas wkurzało, to niesamowity instynkt zdobywania pożywienia u Łowcy (sarenki się najwyraźniej do pożywienia nie zaliczają, natomiast śmieci pozostawione przez grzybiarzy już tak ![]() ![]() A tu na szybko parę zdjęć; Spacery po lesie ![]() ![]() Szaleństwa z kumpelą ![]() Pomaganie pańciowi ![]() Słuchanie co piszczy w trawie ![]() Widać tam co? ![]() Zasłużony odpoczynek ![]() ![]() Odnieśliśmy wrażenie, że Łowcy się urlop podobał ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Nic nie mow... Ja teraz OFICJALNIE mowie, ze NIGDZIE nie jade. Na zadne spotkania, obozy, wystawy. KOMPLETNIE nigdzie...
(moze teraz sie uda ![]()
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Kiedyś słyszało się po wakacjach "jak urosłeś/as" i chyba coś w tym było.. na fotach widać, że Łowca się zmienił, po tygodniu też osłupiałam na widok Łycka ![]() Rosną chłopaki, aż strach się bać ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Member
|
![]() Quote:
Super, pozazdrościć Imbusowi ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() W sumie to sobie zazdroszczę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|
|