![]() |
![]() |
|
Różne O wszystkim co jest związane z CzW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Od dzis mamy w Polsce nowa suczke. Przyjechala do nas z Liberca, a zamieszka
w Warszawie. Nazywa sie Iowa Eden severu... ![]() Pozdrawiam, Margo |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Witam serdecznie obie nowe panienki!!!
Teraz to juz mamy mocna ekipe mlodych wilczakow ! Amber juz sie cieszy na spotkania! pozdrawiamy Ela i Amber |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Do pozdrowien dolacza sie Max.
Pozdrawiam Mariusz |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Tak, tak, suczka jest juz w Warszawie, podroz przebiegla pomyslnie. Na razie
slychac ja strasznie, wyje i skowyczy z malymi przerwami, nie chce zostac sama w kojcu, malo ja interesuje jedzenie. A propo's jedzenia: czy mleko z kasza manna, ser bialy czy serek homonizowany bedzie wskazany? Sucha karma jej nie bardzo sie podoba. Czy macie doswiadczenia w pozostawaniu pieskow samych? Jolanta K. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Oj to masz to samo co wszyscy! Amber wyl 2 doby, potem jeszcze z tydzien
piszczal, no ale to mija! Ja nie daje mleka bo czesto maja uczulenia Nie wiem jak tam reszta ale na moj gust mala glodowka nie zaszkodzi, potem mozna dac karme dobra rozmoczona z pol godziny w wodzie. Bo sie wkopiesz w wieczne gotowanie. Ale co kto lubi. Co do zostawania, na poczatku wszedzie ze mna chodzil. Zycze wytrwalosci, jak mina 2 tyg to bedzie dobrze Ela i Amber |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ksztalcenia sie (bo jakos trzeba rozwiazywac pojawiajace sie co jakis czas problemy). Jak czlowiek kupi sobie jakiegos innego psa, to po tygodniu w domu jest spokoj. O psie mozna zapomniec. Ale z wilczakiem.....po trzech latach jest sie juz specjalista od szkolenia, psiego behavioru, zywienia i wszystkiego co z psami zwiazane.... ![]() Pozdrawiam, Margo
![]() |
![]() |
|
|