![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Czy pamietacie ze juz niedlugo spotkamy sie w Warszawie?
Moze ktos z TAMBYLCOW wie w ile i jak startujemy? My z Amberkiem przyjedziemy juz w piatek, moze zrobimy sobie wspolnie w sobote jakis maly wypad do centrum? Amber jeszcze nie widzial Stolicy ![]() Moze jakis przemarsz ulicami z "wilcza zgraja"? Albo moze ktos zna knajpke gdzie mozna isc z psami? Trzeba pokazac CzW jak juz ich sie wiecej zjedzie! A wogole to kto bedzie? pozdrawiamy Ela i Amber |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() O której macie oceny w niedziele ? pozdrawiam Gaga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
sorry - knajpka to LOLEK a jest jeszcze BOLEK i TOLA
Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
Uff.....balam sie że np 9 rano ..ale to dobrze - zdążę dojechac i kibicowac - no i w końcu ujrzec osobiscie
![]() pozdrawiam gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Centrum Targowe Mokotów - Warszawa, ul. Bokserska 71
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]()
Gaga a co powiesz na wilczakowe piwo w Lolku w sobote wieczorem?
Wez sunie to sie psiaki tez poznaja ![]() Ela i Amber |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
Hallo, zgłasza się druga tubylczyni. Przepraszam, że tak późno, ale czekam na akcję porodową. Jak na razie cisza w eterze i na dzisiejszy dzień jest tak: mogę przenocować 4-5 osób (poproszę śpiworki), nie ma problemu ze spotkaniem przed czy po wystawie.
Kto jest chętny podaję namiary: tel. dom (22) 423-34-82, Kamil 508-649-140 Mieszkamy w pólnocnej Warszawie(prawa strona Wisły), dzielnica Białołęka; jadąc od mostu załóżmy Grota-Roweckiego ul. Modlińską skręcamy na Nieporęt w Płochocińską, jedziemy jakieś 6 km i gdy ujrzymy po prawej hurtownie budowlane-zjeżdzamy najbliższym odjazdem w lewo w ul. Szamocin. Przy zakręcie w lewą stronę (budynek nr 20) kierujemy samochód w pole. Ok. 100 m stajemy i jesteśmy na miejscu. Gdy się pogubimy jest kontakt telefoniczny. W pobliżu nas jest las, więc można pójść na spacer, bądź po wystawie zrobić przemarsz z psami po Starówce. Pozdrawiam Jolka. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Czesc Jolka!
A co za szczeniaczki sie szykuja u Ciebie? Moze zrobmy zlot w tym LOLKU w sobote np kolo 18 ? Dzieki za propozycje ale mam duzo rodziny w Warszawie wiec jest gdzie spac ![]() pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Nastąpiła zmiana sędziego w Warszawie. Z powodu choroby Josefa Nemeca zastąpi go Mirosław Redlicki. Bardzo możliwe, że zmienią się też z tego powodu godziny sędziowania, więc lepiej być już na miejscu od rana...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Melduje się po powrocie z Poznania i w sobote jesteśmy chętni po południu - ja, Roman i Giga ....znaczy ja bez piwa bo kieruję ale humorek jak najbardziej zabieram
![]() pozdrawiam Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Bylas w Poznaniu i sie nie zglosilas?
![]() A moglas zobaczyc Fany (przyszla mamusie) za zgoda Kamy i Amberka na "wlasnym" terenie ! Czyli widzimy sie w Lolku o 18 (jesli znajde)a wlasciwie przed bo warto by piesy troche pobiegaly ![]() Masz jakis tel? Jaka to jest dokladnie ulica? Wyslij mi smsa jesli mozesz bo nie wiem czy maila zdaze odebrac przed wyjazdem( 0502390630). Chetnych Malo Ruchliwych Warszawiakow tez zapraszamy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
Nie zgłosiłam się bo miałam zapierdziel od rana do nocy
![]() ![]() Teraz Pola - dokładnei z ulica to problem ale jak pisałam wczesniej - teren mieści się w kwadracie ulic Zwirki i Wigury, Batorego, Wawelskiej i Alei Niepodległości, Zaraz i tak wysle Sms-a ale jakby co dzwońcie gdyby były jakieś kłopoty komunikacyjne albo co ![]() pozdrawiam Gaga 0.501-332-464[/img] |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]()
Jeszcze w sprawie trafienia do Lolka - na Polach Mokotowskich jest jeziorko - obetonowane ale całkiem spore , i całkiem niedaleko jeziorka jest duuuża kanjapa Lolek - składa się z budynku i wielkiego namiotu, w sumie trudno przeoczyć.
Oprócz tego jest Tol a- duzo mniejsza i Bolek - tuz przy Alei Niepodległości - to tam nie ![]() do zobaczenia Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
jeszcze jedna próba ZAŁACZENIA MAPKI
![]() Gaga |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
VIP Member
|
![]()
Witajcie ..pewnie jeszcze nie doarliście do domu , ja tak ale mam blisko :P
Wielkie dzięki za spotkanko, było mi bardzo miło w końcu paru z Was ujrzec noi psi oczywiście. Słowa skruchy do Przemka - byłam tak zakręcona że zrobiłam za sałatke z buraków i nawet się nie przywitałam. ![]() Nastepnym razem z kwiatami wyskoczę ![]() pozdrawiam serdecznei i gratuluje udanych występów Gaga z Giga |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Senior Member
|
![]()
To ja sie zglaszam nastepna
![]() Milo bylo Was wszystkich znowu zobaczyc i poznac nowych ![]() Pewnie nie wiecie ale gdyby nie Gaga i Romek to wystawa w Warszawie wogole by sie nie odbyla.... oczywiscie dla mnie i Amberka ! "Stado" Gagi ratowalo nam zycie raz za razem i za to raz jeszcze BARDZO DZIEKI ![]() A co do wystawy to chyba wszyscy w miare zadowoleni ![]() Taro skonczyl ML. CH Max wygral w pieskach Amberek zaczal zbierac punkty do uzyskania praw hodowlanych Bela sama krolowala w klasie Jolka nie do pobicia no i najwazniejsze Iowa zgarnela zwyciestwo! ![]() Gratuluje do zobaczenia! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() W kazdym rzaie czekoladki spałaszowaliśmy ze smakiem .mnnniammmm A w Amberku się zakochałam - jak one wszystkie takie z zachowania to ja poprosze hurtem 10 wilczaków , prosze wpisac na listę zamówień ![]() buziaki Gaga |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|