![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Dopiero dodalam fotki, wiec stad poslizg z publikacja tego newsa...
![]() Ale od poczatku - Joanna, Gaga i Andrzej pozazdroscili Oli umiejetnosci panowania nie tylko nad jednym, ale nad cala banda wilczakow.... Dlatego postanowily podczas majowego spotkania ustanowic rekord Guinessa w tej konkurencji.... ![]() Najpierw mala rozgrzewka z jednym CzW: ...potem czterema.... a na koniec juz z cala banda.... Potem zbiorowe wykonanie komendy "SIAD"... ...czy "WARUJ".... ...bylo juz tylko formalnoscia.... ![]() Andrzej posluszenstwo zostawil dziewczynom, a sam zajal sie szkoleniem obrony.... Podszedl do tego z taka pasje, ze...zapomnial nawet o rekawie ochronnym (teraz przez pewien czas nie bedzie chyba nosil koszulek z krotkim rekawkiem... ![]()
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]() ![]() najlepsze jest to, ze jak ma sie w jakiejs okolicy stado wilczakow a zacznie cokolwiek cwiczyc z jednym to natychmiast zlatuje sie cala reszta i jeden przez drugiego stara sie byc bardziej pilny ![]() I biedny , samotny czlowiek jakos musi sprostac tej calej klasie prymusow ![]() Indywidualnie nie ma tego drive'u...jak widac nic tak nie dopinguje jak konkurencja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Tmave Zlo
|
![]()
Tylko na ręce trzeba uważać (co widać na zdjęciu z 4 CzW)
![]()
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Distinguished Member
|
![]()
Aaa, ale fajne fotki! Margo masz więcej takich, gdzie cała banda CsV ćwiczy??? W sensie, że jedna osoba je "prowadzi"
![]() Pamiętam, jak w zeszłym roku na spotkaniu u Ewy i Mirka ktoś (już nie pamiętam kto, Gaga chyba) też zaczął w ten sposób ćwiczyć z 1 CsV i zleciała się reszta ![]() ![]() W ogóle nie zdajecie sobie nawet sprawy, o ile jest fajniej mi i mojemu psu odkąd chodzimy na nowy plac, normlanie będę do końca życia wdzęczna Eli za pomoc w znalezieniu tego szkolenia ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Spotkania >> 2006.04.30-05.02 - Krajęczyn (PL) Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | ||
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ...chociaz nie jestem pewna czy to ujecie nie pochodzi z lekcji pt " sprzatamy plac po cwiczeniach " ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() To jest cudowne ![]() pozdrawiam Gaga zachwycona |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Tmave Zlo
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Roumiem, ze Andrzej wczesniej nie ogfladal dosc dokladnie galerii i nie widzial tego ?
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Tmave Zlo
|
![]()
A wiesz, że nawet oglądał? I chyba nawet ta fota jest jego autorstwa.... No mówię, że psychiatra! On nie ma ze mną takiego hard core'u, żeby jakoś usprawiedliwić skłonności samobójcze...
Poza tym, jak obserwowałam jego zabawę na tej łączce, to zachowywał się jak - wypisz, wymaluj - p. Venca (?) Jak nic się wtedy czegoś nauczył ![]()
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Widac zobaczyl w tym frajde...
![]() W zeszlym roku, podczas wiztu u ludzkiego weta i badania zostalam baardzo niesmialo zapyatna co mi sie stalo w rece ( calusienkie w zadrapaniach i siniakach... obsmialam sie, ze wygladam jak ofiara przemocy w rodzinie i powiedzialam ze po prostu mam psy, z ktorymi lubie sie bawic w takie mniej delikatne zabawy ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
I sam przyzna, ze po tej obronie zaden z Burych nie probowal go wykonczyc. ![]() Bo co innego "zycie codzienne", a co innego gdy pies przestawia sie na pilnowanie stada, domu, czy jakiejs rzeczy.... Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Distinguished Member
|
![]()
U nas również jest to samo, nieraz mam takie ręce pokaleczone, że też jak jakaś ofiara....
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Distinguished Member
|
![]()
My na tę okoliczność mamy od małego wyćwiczoną komendę "Delikatnie!". I muszę przyznać że działa bez zarzutu - Tina w zasadzie mocuje się 'na poważnie' tylko z Jedrkiem, ale nawet gdy on powie "teraz delikatnie" - psica zupełnie zmienia konwencję zabawy... Dotyczy to też brania jedzenia z ręki, itp.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Chey nie zaciska paszczy, w szale zabawy uderza a ludzka skora, nooo delikatna jest ![]() Ale ten zywiol zabawy wart jest tych siniakow...ja z takich szalenstw mam niebywala rodoche ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ale czasem trafi sie darmowe wycinanie skorek kolo paznokci jak zachce sie nam pocwiczyc z cala banda (osobno psy sa bardzo delikatne). Bo wtedy Bure zbytnio napalaja sie na smakolyk. I tak jak pokazywala Joanna cwiczac z 4 psami - rece z nagroda trzeba trzymac przy sobie ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
No i prosze, nie ma to jak pojechac mezczyznie po ambicji.. Dziewczyny moga, a on nie?? Nie ma tak!
Pare tygdonie cwiczen i juz Przemek szykuje sie do pobicia rekordu, tym razem w wydaniu meskim ![]() Oj dziewczyny chyba bedziemy musialy podniesc poprzeczke ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Tmave Zlo
|
![]()
Gaga, podejmujemy rekawice! Toż nie możemy chowac przed Przemkiem głów w piasek! Pierwsza próba już przy okazji spotkania w Warszawie. Choc może z przeszkodą byc problem, bo ona tylko metr ma
![]()
![]() |
|
|