![]() |
![]() |
|
Z życia wzięte.... Opowiadania ku przestrodze dla przyszłych właścicieli wilczaków...czyli wszystko o charakterze CzW |
View Poll Results: Czy w przysz³o¶ci do potomków Halli dodawaæ w secie potomków Zoyki? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
1 | 20.00% |
Nie |
0 | 0% |
Dodawaæ rybki dla uspokojenia nerwów nowych w³a¶cicieli |
4 | 80.00% |
Voters: 5. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Kilka dni temu Halla postanowiła pokazać Scotiemu do czego służy tylna furtka w ogrodzie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wzięłam Zoykę i z głupia frant rzuciłam: „Szukaj”. Zoya pobiegła przodem z nosem przy ziemi co jakiś czas oglądając się za siebie czy idę i czy nadążam , po kilkuset metrach wyrwała w pola nie oglądając się już na mnie po czym.... wróciła z łajzami! Doznałam szoku ![]() ![]() ![]() Bo: 1. nie poszła z gamoniami na łazęgę choć mogła, furtka była otwarta a Zoyka uwielbia z nimi szaleć na spacerach! 2. Szukała z nosem przy ziemi jak prawdziwy pies tropiący a toć to jeszcze dziecko (i chyba zakumała słowo „szukaj”) 3. znalazła te dwie szuje i przyprowadziła do mnie Wniosek: stadko w ten sposób mieszane doskonale się uzupełnia. Może więc wilczaki o pokroju Halli sprzedawać nowym właścicielom w secie z białym owczarkiem? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
VIP Member
|
![]()
stawiam na set: mala Halla + mala Zoya + rybki
![]()
![]() |
#3 |
Member