|
![]() |
#1 |
Shinigami キバ 。Kiba
|
![]()
Na netu jsem nasla zajimavy inzerat.pry matka : severský vlk a otec NO bez PP
![]() napsala jsem mejl, jestli maji fotky a todle je prej ta matka Vlk ![]() a todle tatka No aspon mimca sou pekny jako vsechny stenatka ![]() A po otazce, jestli si mysli,ze to je opravdu vlk,a ze leda ten otec by mohl byt NO bet papiru, tak mi prisla odpoved, cituji: matka má napsáno v očkovacím průkaze severský vlk, tak jen píši to co tam je psáno. Abych pravdu řekla nevím co myslíte tím NO? No co dodat...nekteri lide jsou opravdu zvláštní ![]() ![]() Last edited by Pavel; 29-06-2007 at 23:35. Reason: Moderator |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
no nekecej, takoveeej krásnej vlllllllk
![]() a NO to je NOha bez ha nebo co? to já přecio taky nevím hihi já vám povím že je to legrace |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Na tohle si časem zvyknete
![]() (Kdyby všichni psi, o kterých jejich majitelé tvrdí, že tatínek, maminka, dědeček, babička... byl vlk, tak mezi lidmi běhá dobře 20% psí populace křížené s vlkem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
nevíte komu patří tato fenka ? nikdo mi na uvedený email neodpovídá, ptala jsem se, jestli je alespoň s papírama, ale doteď mi odpověď nepřišla. telefon. kontakt tam bohužel není
![]() Last edited by Pavel; 29-06-2007 at 23:35. Reason: Moderator |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Shinigami キバ 。Kiba
|
![]() Quote:
Tak az napise,tak sem zvedava teda |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
Lidi, uvažujte trochu než se pustíte tady do takových zbytečných diskuzí. Když jste sem dali odkazy na aukro a ještě nazvali téma tak jak jste ho nazvali, tak co myslíte, že udělá člověk, který na našich stránkách hledá kontakt na chovatele, od kterého chce koupit štěně ? Mrkne se na téma fóra s pro něj aktuálním názvem a odejde na aukro, kde si štěně koupí. Proč jim děláte zdarma reklamu ? Nechci tady zasahovat a mazat hned odkazy, ale v tomto případě to dělám. Příště nejprve myslete, než sem něco podobného dáte.
Last edited by Pavel; 29-06-2007 at 23:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|