![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]()
No teraz juz bez dwóch zdań można załozyc ten temat
![]() U mnie juz caaalkiem bialo,a snieg pada wielkimi platami,pierwsza wojna na śnieżki zaliczona, poślizgi i wywroty na sniegu i nie tylko ( auUuUUU , choc to i tak jest super, a wszczegolnosci ich miny po takim poslizgu/upadku, jakby mowily " co jest? dajemy jeszcze raz???"), pogonie zaliczone. Ja pierwsze co zrobiłam po powrocie do domu to chwyciłam za aparat i dawaj robi fotki,niestety nie wszytkie sa wyrazne ( te duze platy sniegu, ciemnosc i... ICH szybkosc- psow rzecz jasna...robi swoje) i byly robione na raty bo pierw: Bali i Wilk, potem Bali i Ishtar.. bo.. coz Ishtar ma nowa zabawe: calkowite gnębienie młodego ![]() Jednak zdjecia sa, niedlugo dodam ( jak sie sciagna, jeszcze 5h ![]() ![]() No to moze w tym czasie wy się pochwalicie??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Distinguished Member
|
![]()
Zdjeciami sie pochwale, jak zrobie. Na razie tylko oglosze, ze u nas dzis wieczorem tez wreszcie zaczal padac snieg i swiat zrobil sie prawie koloru Varga
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Jak obiecałam tak robię:
(swoją drogą świetnie jest tańczyć z psiakami nocą,kiedy pada śnieg,w świetle lapy...bajka,wszystkie smutki odchodzą precz, choć na te parę chwil) Ishtarka: ![]() ![]() Bali: ![]() I oczywiście Wilk: ![]() Zatem całe moje stadko, tak przedstwione poszczególnie ![]() Dziś też jest szczególnie,bo Wilk po raz pierwszy widział ludzkie szczenię, a Bali woził je na grzbiecie ![]() ![]() P.S. Agnieszka... Varg naprawde musi genialnie wygladac teraz na takiej bieli... dawaj fotki! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Shaluka! przeciez Twoj wilk to po prostu cudo! jakze on teraz pieknie wyglada! widac, ze wyzbyl sei strachu.
ach te piekne oczy. ![]() ps. zostawisz mu takie imie - wWlk, czy tez szukasz rownie trafnego okreslenia, lecz nie odstraszajcego spoleczenstwo ? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Ja o Wilku swoje zdanie już wyraziłam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilczy Duch
|
![]()
Dziekuję Wam , Wasze zdanie jest ważne. Jesli chodzi o imie, to chyba juz mu takie zostanie zaczyna na nie regowac. Maly rosnie i pieknieje jak na drozdzach ( świerze specjaly z masarni tez robia swoje), maly juz jest wiekszy od Balego i juz ladnie sie zaokraglil.. choc futro mu duuuzo dodaje.
Dziekuje Wam w imienu Wilka ![]() ![]() Ale ,ale przyslijcie zdjecia tu zaraz swoich pociech!!! p.s. Nowe zdjecia mlodego sa tez w galerii,ale to nic w porownaniu dotego jak wyglada w rzeczywistosci |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
love and terror
|
![]()
no to teraz my
![]() Burak tanczacy ![]() http://www.antyliga.wolfdog.org/gale...1/P1090856.JPG to jest troche wieksze, wiec wstawilam w linku |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wilcza Saga
|
![]() ![]() ![]() Więcej jak dzisiaj/jutro zrobię ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Piękne te Wasze bestie
![]() Marzena, czy Rudej przybyło trochę centymetrów w klatce z piersiami, czy jest tylko taka futrzasta? Wygląda na dorosłą i dorodną pannicę ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() troche futra ma, ale bardziej urosla jej klatka z piersiami... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
No to mam tapetę z Wilka na komputerku.
Cudo!!!! Pozdrawiam Bożena
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Marzenko czy Garuda ma zawsze takiego śmiejącego pysia? Ile ona ma w kłębie i czy znasz jej wagę. Chętnie porównam do Ereshki bo wydaje się na zdjęciach, że ją przeskoczyła. Ereshka ma 64/65 w kłebie i 29 kg wagi. Dawno razem nigdzie nie byłyśmy.
Pozdrawiam Bożena
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
tak
![]() na przegladzie mlodych dostala 61 cm, wiec Eresh ma bardzo daleko ![]() a teraz nie wiem, musialabym ja zmierzyc chyba jak spi ![]() a wazy 24 kg Co do spotkania... Czas to zmienic szybko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
love and terror
|
![]()
"wiec do Eresh" byc mialo.
Znow nie ma mozliwosci edycji tekstu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wilczy Duch
|
![]()
Bożenko jak chcesz to przysle Ci w wiekszym formacie ;) Wiecej jest na: www.ishtar.zperonowki.pl
![]() Marzena to ma byc tylko kilka zdjatek a nie sesja ![]() i przyznaje ze Ruda sie zmienila,oj zmienila, spowazniala ... Ishtar odwrotnie,nie wiem czy to tylko moje zludzenie,przy tych moich wielkich psiurach ale jakby zrobila sie delikatniejsza i wyładniała ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() poza tym szanse daje, ale jakos nikt inny fotek nie wrzuca. Moze sniegu nie ma ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() Quote:
Im wiecej tym lepiej, bo nie kazdemu chce sie latac po galeriach. Ja na razie nie mam co wrzucic, bo u nas nawet jeden platek sniegu nie spadl i nadal jest jesien. Podejrzewam, ze jak reszta Warszawy nie skoczyla gdzies w gory, to ma podobny problem. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wilczy Duch
|
![]()
W gory nie trzeba
![]() Anka,ja to napisalam w zarcie ![]() Moje dzis mialy kolejna sesje,ale wyszly jak przez zielony obiektyw ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]()
A nie zauwazylas tego :P
![]() Ja w kazdym razie poczekam, az popada u nas, ale na razie sie nie zapowiada - ciagle tylko deszcz, albo deszcz ze sniegiem... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
K-Lee Family
|
![]()
Raaanyyy..... Garudy bym nie poznała, baardzo się zmieniła
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |