![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Wilczy Duch
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
złośliwy krasnolud
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Wilczy Duch
|
![]()
Moje też się nie boją, nawet w sobotę u nas na ośrodku na weselu już miały trening
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Huki nie są aż tak straszne, wiele psów gorzej znosi świszczące fajerwerki.
Tak po prawdzie to pamiętając o tych psach, które trzęsąc się ze strachu wciskają się w najdalszy kąt łazienki - powinniśmy sami rezygnować z puszczania tych fajerwerków. Jako miłośnicy psów . Mam na myśli miasto, gdzie w blokach psiaków jest sporo i znakomita większość tą sylwestrową noc przeżywa jako potworną traumę ![]() Niech ich serduszka nie walą jak oszalałe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
love and terror
|
![]()
Traume ma najwieksza u nas Trejsi-co sylwester to seria atakow padaczki...
![]() My jestesmy u Sssmoka, przygotowania pelna para ![]() Zyczymy wszystkim udanego Sylwestra i szczesliwego Nowego Roku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
U Sssmoka powinno być spokojniej.
![]() Od nas też dla wszystkich wszystkiego dobrego!
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
Chodź Unka jest młodziutka, to już w tym młodym wieku nie straszne jej są strzały i kolorowe ognie, bo u mnie już od ok. tygodnia ludzie strzelają - nie powiem żebym była z tego zadowolona, bo przedwczoraj miałam "gwiazdy" zaledwie kilka mtrów nad głową
![]() U nas w domu zwierzęta nie boją się wybuchów, ani też burzy i mam nadzieję, że podczas wieczornej kumulacji HUKU, Uni udzieli się spokojne zachowanie reszty. Zobaczymy...... NA NADCHODZĄCY NOWY ROK - ŻYCZĘ POGODY DUCHA I WIELU SUKCESÓW ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
U nas przygotowania w pelni... zaraz lecimy na sale.... Bure tez juz gotowe....
![]() ![]() A przy okazji chcialabym Wam wszystkim zyczyc szampanskiej zabawy do białego rana; psom, aby byl to CICHY i SPOKOJNY Sylwester. A kiedy już wskoczycie w rok 2009, to niech on bedzie on dla Was lepszy od poprzedniego! ![]() Szczesliwego Nowego Roku! ![]()
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Na Nowy Rok.
Gdy nam zegar wybije już północ, Kiedy odliczymy ostatnie sekundy, Spójrzmy wtedy głęboko w przyszłość, Wybaczmy, co było już dawno, Napełnijmy się wielką nadzieją, Dając innym dobry kawałek siebie, Ja wam daje swoją wiarę w ludzi, W ich ukryte dobro i spełnienie, Niech ona pozwoli iść wam, Przez nowy 2009 rok w spokoju, Szczęściu i wielkim zdrowiu, Wraz z rodziną i przyjaciółmi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Stastlivy Novy rok 2009
Last edited by milancin; 31-12-2008 at 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
Pan już prawie pod krawatem, paniusia na szpilkach i Eury też nie zamierza przespać Sylwestrowej nocy. Cały dzień wytrwale ćwiczył, aby zabłysnąć na parkiecie - może ktoś go dostrzeże i zaprosi do "Tańca z Gwiazdami"
![]() Tańce standardowe : pozycja wyprostowana, przednie łapy ugięte pod kątem prostym i obrót na lewej łapie bioderka w prawo i zmiana kierunku obrotów .... a po Noworocznym toaście ![]() ![]() I jak tu takiego "dansiora" nie zabrać na bal ??? ![]() Więc "just dance" !!! Do Siego Roku !!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba się nie przestanę śmiać!!!!! Danuśka dwóch takich przystojniaków masz w domu!!! ale Ci zazdroszczę tych tańców!!! Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku a wszystkim tancerzom i tym, którzy wybierają się na "białą salę" udanego Sylwestra. Pozdrawiamy z Henrykówki
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Imbus jako że wychowany przy Quake nie boi sie fajerwerków i już rozłożył sie na kanapie i przygląda sie przez okno temu co widać na sopockim molo. A o 0:00 wszystkie fajerwerki będą świszczały nad naszym balkonem. I mam nadzieję ze Imbusowi będzie sie podobało
![]() A WSZYSTKIM - UDANEGO NOWEGO ROKU- SZCZĘŚCIA I RADOSCI Z NASZYCH PSIAKÓW!!!!!!!
![]() |
#14 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
wszystkim szczęśliwego
_$$$$$____$$$_____$$$____$$$$$ $$$$$$___$$$$$___$$$$$__$$$_$$$ $$__$$__$$$_$$__$$$_$$__$$$_$$$ ____$$__$$$_$$$_$$$_$$$_$$$_$$$ ___$$___$$$_$$$_$$$_$$$_$$$$$$$ __$$_$$_$$$_$$$_$$$_$$$__$$$$$ _$$$$$$_$$$_$$$_$$$_$$$___$$$ $$$$$$$__$$$$$___$$$$$___$$$ _________$$$$_____$$$$__$$$
![]() |
#15 |
Wiewiórka Wredna
|
![]() U nas było tak. Mimo dość pokaźnego strzelania. Psy bez żadnych leków, spały same z siebie.
![]() |
#16 |
Gorthan's WeReWoLf
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
A my razem z naszymi burymi dołączamy się do Noworocznych życzeń dla wszystkich forumowiczów szczęścia miłości cierpliwosci do tych na czterech łapach w szczególnosci i wzajemnego zrozumienia i aby zegar odliczał same szczesliwe godziny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
K-Lee Family
|
![]()
Do Psiego Roku!!!!!!!
![]() U nas też spokojnie, K-lee przespała wystrzał, na początku troszkę się dziwiła, ale jak już zrozumiała co to, to poszła spać ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Wiewiórka Wredna
|
![]()
Ja się o Baaja nie bałam, ale przyznam, że Celar miło nas zaskoczył.
![]()
![]() |
#20 |
Tmave Zlo
|
![]()
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku.
My w tym roku w dzikiej głuszy, która w cale nie okazała się dziką głuszą. Na szczęście pies postanowił olać to, co się dzieje za oknem i dał się namówić na drzemkę. I to cieszyło nas najbardziej .....
![]() |
|
|