![]() |
![]() |
|
Hodowla Informacje o hodowli, selekcji hodowlanej i miotach.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Kiedy to ja pisalam Bozence, ze sama zobaczy jak to jest? Niedawno.. i juz, prosze...!
![]() Lecimy z gratulacjami i zacisnietymi kciukami w zwiazku z potwierdzonym oczekiwaniem maluszkow Brendy i Maxa ![]() http://www.wolfdog.org/pol/litters/661.html Tymczasem przyszlej mamusi zyczymy spokoju i dobrego samopoczucia... a Bozenka niech leci wybierac dobry rocznik jakiegos winka na czas narodzin ![]() pozdrawiamy Gaga i Chey- juz tez tatus ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]() ![]() fajnie, ze juz wszystko stalo sie oficjalne ![]() bedzie dobrze! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Dzięki za dobre słowa.
Oficjalne się stało to, co mnie i właścicieli Brendy bardzo cieszy. Biorąc pod uwagę dotychczasowy pech Maxa woleliśmy poczekać. Wreszcie i Maxior jest tatusiem !!!!! na razie małych stworków z widocznymi bijącymi serduszkami. Mamy nadzieję że wszystko dobrze się zakończy i na forum my również umieścimy zdjęcia zarówno zalotów pary jak i maluszków zrodzonych z tej miłości. ![]()
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
Bożenko, koniecznie
![]() Oprócz takiej normalnej radochy to jescze dodatkowo sie cieszę bo Brenda z Maxem zafunduja nam (mam nadzieję- ale to juz nadzieja do przyszłych włascicieli) nowe wilczaki z innych, niz dotychczasowe, linii ![]() ![]() No może ne całkiem oddalone ale jednak nowe ![]() Czekamy teraz z niecierpliwościa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
To fantastycznie! Strasznie podoba mi sie Brenda i Max! Na prawde mocno im kibicuje! Jestem pewna, ze dzieciaki bedą równie urodziwe co ich rodzice!!!
Widziałam tez strone www Silver Power -> strasznie fajne macie zdjecia z dzieciakami i z Brenda -> rozczulaja ![]() paaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Distinguished Member
|
![]()
O prosze, jak wspaniale, gratulacje! Maxowi i Brendzie rzecz jasna
![]() My rowniez czekamy na maluchy-interesuja mnie wyjatkowo, bo Max bardzo mi sie podoba. ![]() Wszystkiego najlpeszego achh i jak Wam fajnie, ciekawe, czy doczekam sie az Varg kiedys wreszcie zostanie tatusiem hehh ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
gratulacje dla przyszłych rodziców i hodowców
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Silver Power
|
![]()
Bardzo dziękujemy za gratulacje
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Tmave Zlo
|
![]()
Gratulujemy i trzymamy kciuki. I już nie możemy się doczekać!
![]() |
#11 |
Distinguished Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
Właśnie się dowiedziałam, że macie 10 -krotne szczęście. Gratulacje i pozdrowienia dla wielkiej rodziny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
GRATULACJE!!!
![]() To przez Maxa... chlopak uparl sie, ze musi nadrobic zaleglosci... ![]()
![]() |
#14 |
Galicyjski Wilk
|
![]()
WOW To jest coś! W takim razie WIELKIE gratulacje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Silver Power
|
![]()
Witajcie
![]() Bardzo dziękujemy za gratulacje. To również Wasza zasługa - dobrze trzymaliscie kciuki. ![]() Gorąco wszystkich pozdrawiamy!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Distinguished Member
|
![]()
A trzymali, trzymali....
![]() ![]() Jedno jest pewne -jeśli małe odziedziczą po rodzicach urodę, wdzięk, charakter i rozum, to za chwilę będą zadawać szyku na wystawach i spotkaniach! I tego im życzymy z całego serca ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Member
|
![]()
Dziękuję bardzo za gratulacje i Wasze życzenia. Max jakiś dzisiaj poważniejszy. Chyba to się nazywa - przytłoczony odpowiedzialnością. Narozrabiali z Brendą.
Trafili w 10-tkę. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niech się maluszki zdrowo chowają i trafią do kochajacych właścicieli, tego życzę szczeniaczkom, Małgosi i Wojtkowi oraz oczywiście sobie samej. Czekam na fotki maluszków i pięknych córeczek niańczących małe skarbeczki. A swoją drogą będzie tam się działo....
![]() |
#18 |
Member
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!! GRATULACJE DLA BRENDY I MAKSA !!!!!!!!! "10" - TO CHYBA REKORD ?????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
WOW !! Zaszaleli
![]() ![]() Na fotki czekamy .. Bozenko.. i jak? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
Super Gratulację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I wszystkiego naj dla mamy taty i maluszków oraz was dziadkowie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|