![]() |
![]() |
|
Spotkania i podróże Spotkania - te duże i te maleńkie, oficjalne i prywatne. Ważne by psy się wyszalały.... Jak i gdzie jechać z psem na wakacje... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
mam nadzieję że w dobrym dziale o tym piszę
tak wiec dopiero co wczoraj dołączyłam na forum i ku mojej radości odezwało sie do mnie kilka osób z Warszawy ![]() ku mojej jeszcze większej radośći okazało się że Cheitan i Łycko mieszkają po sąsiedzku ![]() ![]() ![]() zatem tak sobie myślę a może by tak większe stadko zebrać w znanej Wam przyjaznej dla Wilczaków lokalizacji na taki powiedzmy 2 godzinny lub jak kto woli dłużej integracyjny spacer |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wilkokłak
|
![]()
Łyyy, czemu większość wilczaków ZAWSZE musi jechać do Warszawy.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Licho nie śpi...
|
![]()
My się również na Warszawskie spotkanko piszemy, ewentualnie zapraszamy 30 minut od Wawy na nasze łąki i do naszego lasu na spacerek
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
K-Lee Family
|
![]()
żeby Was babunia szukająca grzybów pogoniła??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Licho nie śpi...
|
![]()
Większą grupą się nie damy i to my babunię pogonimy
![]() edit: no i gdzie grzyby o tej porze roku.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wilkokłak
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
VIP Member
|
![]()
Większa grupa zwykle daje więcej radości, niestety jest obwarowana pewnymi ograniczeniami. Więcej niż jeden dorosły samiec ew. dorosła suka w takim stadku nie będą zgodnie funkcjonować. Dlatego najlepsze są zbiorowe spacery z młodzieżą, póki nie zaczęły się jeszcze "szurania" do innych
![]() Póki możecie- korzystajcie z nich (najbliższa okazja to wystawa w Łodzi). |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
no to zostają nam zawsze spotkania z Cheitanem bo blisko a może ktoś ma sunię to we trzy będzie też fajno albo jakiś spokojny pies u kogoś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Tmave Zlo
|
![]()
Fakt, nie wiem, czy Dewi - poza sukami Margo - zaakceptuje jakiekolwiek inne wilczakowe panny. Do głębokiej przeszłości należą czasy, że udawały nierozłączki z Ereshą
![]() W każdym razie uprzejmie służymy Dewulcem i Puszczą Kampinoską. ![]()
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
właśnie wróciliśmy ze spotkania Łycko z Cheitanem
słuchajcie cuda się zdarzają dopiero co napisałam że metro to dla nas cel nieosiągalny i Łycko tam nie zejdzie przed chwilką Chey zszedł pierwszy a malec troszke wystrachany ale poszedł za nim co prawda się mocno zestresował i chciał jak wyszlismy czmychnąc jak najdalej od metra ale jest postęp normalnie inny wilczak to jest to chętnie wrócimy po więcej nauki ![]() dzięki serdeczne za przemiły spacer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Się polecamy
![]() Toć grzech nie skorzystać mając takie sąsiedztwo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wilkokłak
|
![]()
A zdjęcia jakieś zrobili?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
Przyznam, że miałam przy wyjściu aparat w ręku ale doświadczenia dnia poprzedniego ( godzina 19 i polowanie przez ostatnie minuty światła na ujęcia) kazały mi go zostawić. Ale nic straconego-jeszcze będziesz miała dość tych zdjęć
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
VIP Member
|
![]()
Słowo się rzekło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mały bursztynooki ![]() ![]() i "nie wiem o co chodzi ale skoro on wącha to ja też" ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Wilkokłak
|
![]()
Jeżu, a który z nich to Cheitan, a który - Łycko?
![]() ![]() (Serio wydaje mi się, że Łowca w porównaniu z bratem, to taka dziecina. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
VIP Member
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
foty są super wczoraj jak odpaliłam mejla a tu tona zdjęć
![]() ![]() ![]() ![]() grin powiem tak jak zobaczyłam Cheya pierwszy raz to mi się szczęka o podłogę potłukła ![]() ![]() ![]() no i........... nasz młody prawie pod podwoziem mu przechodzący |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wilkokłak
|
![]() Quote:
![]() ![]() Ale z tego co słyszałam, a raczej czytałam - Chey to prawdziwy wilczakowy wielkolud, a takie się nie zdarzają aż tak często. Jest więc szansa, że nasze będą miały bardziej... przyzwoite rozmiary. ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Junior Member
|
![]()
no fakt jak tak pomyślę to widziałam przecier Eligo i nie był taki WIELKI
![]() ważne że młody ma kompana który mu pokaże co i jak no i mam nadzieję że się zaprzyjaźnią i tak im już zostanie bo inaczej skończą sie wilczakowe spacerki |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Distinguished Member
|
![]()
Swoja droga, odbiegajac od tematu, ile mierzy sobie najwiekszy wilczak ''na swiecie''
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|