![]() |
![]() |
|
Sport i szkolenie Wilczaki jako psy użytkowe - jak je szkolić, jak uczyć kolejnych elementów, informacje o zawodach i seminariach... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Co tu dużo pisać trzeba zobaczyć DogParkour.
![]() |
#2 |
love and terror
|
![]()
Hawaii
![]() ![]() a pies-rewelka ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Kawał ch*ja
|
![]()
God... eee... Dog damn it
![]() ![]()
Czarna Helena hoduje bluszcza, sadzi begonie w donice, tylko na stadion nikt jej nie wpuszcza, bo się jej boją kibice. Czarna Helena ma dużo wdzięku, i innych zalet ma parę: wianek na głowie, badylek w ręku, a przed nią bieży owczarek. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Witam. Daniel film jest zajefajny! Część tych elementów jest łatwa do realizacji.Obejrzałem ten film chyba z miesiąc wstecz. Wpadłem ba pomysł by w szkoleniach nocnych w mieście organizować takie zabawy. I wiecie co? Większość psów nie ma żadnych problemów z nauką podobnych sztuczek. Kilka podstawowych zasad bezpieczeństwa oraz prawidłowa motywacja i psy mają frajdę jak ta lala.
Pozdrawiam
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Hahaha czyżby to bliska krewna mojej Catany
![]() ![]() ![]() Jakby ktoś nie wiedział to jest właśnie Thai Ridgebac Dog ![]() ![]() A filmik jest moim najbardziej ulubionym ![]() Last edited by aneta1; 07-09-2010 at 18:10. Reason: . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Super pies!!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |