![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
love and terror
|
![]()
Przyznac sie-kto byl w Legnicy na wystawie?
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
O rany ale brzydkie zdjęcie no wiesz robione jakieś z ukrycia jak paparzzi normanie...
![]() ![]() To my ![]() Pojechaliśmy sobie zobaczyć czy Luna nada się wogóle na wystawę bo chcemy wystąpić we wrześniu we Wrocławiu, ale oczywiście młoda się obsrała ze strachu i pokazała że ona jednak woli siedzieć w lesie ![]() Nie spotkaliśmy ani pół wilczaka i szybko daliśmy nogę. Narvana, była okazja się poznać, mogłaś podejść i zapytać "who are you"? ![]() PS. Brałaś udział z Trejsi w agility? Zdemaskowana Luna z Aldkiem i Agnieszką ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Distinguished Member
|
![]()
Ej, Klara, trzeba było się pochwalić, że jedziecie na wystawę!
![]() Początki różne bywają, to dopiero pierwsza wystawa, Lunka jeszcze powinna nabrać pewności siebie na ringu itd., ale to dopiero po którjeś tam wystawie. Spokojnie ![]() No, a co dostaliście? jaka ocena, która lokata? ![]() Pozdrawiam Agneiszka z Vargolcem - padniętym po wystawie w Litwie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Moment, nie wyraziłam się jasno. Nie brałyśmy udziału w wystawie, przyjechaliśmy tak sobie tylko popatrzeć. Za późno zebrałam się z tym wszystkim i nie byłam pewna czy wogóle dojadę (wczoraj byliśmy na weselu). Ja nie mam pojęcia o wystawach, nigdy nie brałam udziału, a Luna to już wogóle. Pomalutku próbuję wtajemniczyć się w to wszystko, ale na razie mam wielką banię i nic poza tym
![]() ![]() Z drugiej strony myślę sobie tak, skoro nie było wilczaków to jakbym się zgłosiła to co, byłabym sama? Oceniliby jednego psa? A tu przykład na to że Luna wystaw jak na razie nie lubi. Nie miała jak uciec to próbbowała albo wskoczyć panu na ręce, albo schować się pod pańcią ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Distinguished Member
|
![]()
Aaaha
![]() Quote:
klasa szczeniąt - dla psów/suk w wieku od 6 do 9 miesięcy, klasa młodzieży - dla psów/suk w wieku od 9 do 18 miesięcy, klasa pośrednia - dla psów/suk w wieku od 15 do 24 miesięcy, klasa otwarta - dla psów w wieku powyżej 15 miesięcy, klasa użytkowa - dla psów/suk w wieku powyżej 15 miesięcy, z certyfikatem użytkowości, klasa championów - dla psów/suk posiadających tytuł championa międzynarodowego lub krajowego polskiej lub zagranicznej organizacji kynologicznej uznanej przez FCI, klasa weteranów – dla psów/suk, które ukończyły 8 lat. I Ty byłabyś sama ze swoją Lunką w klasie, do której byś ją zgłosiła (tutaj: chyba młodzieżowa jeszcze). Na wystawach jak np. w klasie otwartej są trzy psy, to wszystkie trzy dostają któreś miejsce i pies, który dostanie I miejsce w swojej klasie, na koniec wystawiana danej rasy staje do porównania psów, w którym biorą udział wszytkie psy ze wszytkich klas, które otrzymały I miejsce (z wyjątkiem psów z klasy szczeniąt i młodziezowej, o ile się nie mylę). Z jednej rasy, rzecz jasna ![]() ![]() Do Wrocławia już zapisałaś Lunkę? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Distinguished Member
|
![]() Quote:
![]() I jedzcie, bo to Wam się na pewno przyda, skoro Lunka była teraz wystraszona, to warto, żeby się przyzwyczajała i nie bała wystaw ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Tu masz moj numer komorki (693395505) i jak co to sie spikniemy na Wroclaw, co Ty na to? Bo we Wrocku bede na pewno ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Distinguished Member
|
![]()
Do Wrocławia jedziesz na agility? i w ogóle kiedy Wrocław jest?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
love and terror
|
![]()
Agility w tym roku nie bedzie
![]() U nas maja problemy z organizacja ![]() ![]() ![]() Bede na wystawie (zawsze jestem) a kiedy dokladnie to nie wiem :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Distinguished Member
|
![]()
A no też prawda! w końcu blisko masz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
love and terror
|
![]() Quote:
![]() Jesli by dobrze poszlo to bede z dwoma psami ![]() A co... wpadniesz do nas...? Wroclaw piekne miasto! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Distinguished Member
|
![]()
A jaki to będzie ten drugi....?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
love and terror
|
![]()
Niestety nie CsV... jeszcze....
![]() Ale moj drugi nabytek do agility... ![]() A na wystawe bym wziela gnoja na socjal... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Distinguished Member
|
![]()
Masz dwa psy i nic nie mówisz?!! No wiesz co....
![]() To ten Pirat? z podpisu? cóż to za pies? masz zdjęcia? wyślij :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
love and terror
|
![]()
Heheheh
Tak to ten z podpisu... ![]() Postaram sie zrobic cos u mnie w stronce jesli FTP nie bedzie szalec... Fotek nie mam ![]() Ale zrobie-spoko... ![]() P.S Pirat jest dzierzawiony... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Distinguished Member
|
![]()
Aha
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
love and terror
|
![]()
Oj Aga Aga...
![]() Piesek duzy, biały, ONkowaty... ![]() ![]() Bedzie biegac w kategorii L.. ![]() ![]() Z charakteru: moje trenerka powiedziala ze jak na 0 socjalu ma b. dobra psychike (0 socjalu bo pies ma rok i przez ten czas byl ciagle na swojej posesji i nie wychodzil z niej nigdy) Pies niczego sie nie boi, jest na poczatku troche nieufny, nakrecony na pilke, mam nadzieje ze mu tak zostanie. Teraz pracuje zeby robil cos bez pilki i...wychodzi! ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Distinguished Member
|
![]()
Kelpie wiedźmińska
![]() Kategoria L mało mi mówi, ale czekam na info na stronie :-). |
![]() |
![]() |
![]() |