![]() |
![]() |
|
Off topic O wszystkim i o niczym - sposób na miłe spędzenie czasu... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]()
Alakra przytomnie zauwazyla ze na suwaku ilosci miesiecy w pierwszym roku, skala sie Cheyowi konczy. To jako ze wszystkie Cymbalki w noc sylwestrowa maja okazje do podwojnego swietowania - zmienilam suwaczek, teraz bedzie nam odliczal dni do pierwszych urodzin naszych kudlatych ulubiencow
![]() Jutro idziemy zamowic baloniki, serpentyny, konfetti i wielka kosc...niech sie chlopak zabawi w swoje urodziny ![]() Oj Alinka sie niezle wstrzelila z data porodu ![]() P.S. w ramach solidarnosci z tymi co sylwestrowych wystrzalow nie lubia- fajerwerkow nie zamawiamy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Jaki piękny ten nowy suwak!! Czekamy zatem na fotki z tej urodzinowej balangi z balonikami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ...to oczywiscie nie sa urodzinki dziecka, ale 2. roczek Beau Isabeau.... ![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
VIP Member
|
![]()
No wlasnie...tylko czegos mi tu brakuje....
![]() Juz wiem!! Mnooostwa prezentow :P A co do Bola..ok , trzymam za slowo ( przez rok nie zapomne) Ale bedzie impreza ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
VIP Member
|
![]()
Rok temu, o tej porze 5 malych kudlatych klusek bylo juz po kilku pierwszych karmieniach. Nie widzialy nic, nie slyszaly nic ale wiedzialy gdzie daja jesc
![]() A jedzonko musialo byc pycha bo do dzis (przynajmniej czesc miotu) zarta jest niebywale, znaczy - mamusia rozbudzila w nich upodobanie do rozkoszy podniebienia ![]() Mamusi wiec, dzielnej malutkiej Alince, ktora wykarmila piec wielkich smokow i samym smokom zyczymy dlugiego fajnego zycia ! Pelnego smakolykow, miekkich poduszek i fajnych zabaw. Zyczenia naleza sie tez ludziom, bp psy sobie a ludzie tez sie przyczynili, ze dzis pare innych osob cieszy sie, ze obok jest taki fajny, kochany wilczak. Margo, Przemku- dla Was podziekowania, dla Alinki tez a dla Cymbalkow - sto lat! ![]() ![]() pozdrawiamy Gaga, Roman, Giga i Cheitan urodzinowy |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
wszystkim Cymbałkom i ich opiekunom lepszego 2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Dołączamy się do podziękowań dla hodowców i Mamusi naszego Cymbałka, Najlepsze życzenia urodzinowe dla kochanych braciszków i siostruni, zdobywajcie championy, talenty i szczęsliwie zaliczajcie kolejne egzaminy, niech świat o was usłyszy, niech was podziwiają. Pracujcie na dobre imię hodowli i przynoście radość swoim właścicielom. STO LAT!!!!!
P.S. Gaga, piękny tort, pewnie smaczny; czy to możliwe, że jeszcze rok temu były takie malutkie??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
VIP Member
|
![]()
Alakra - ja nie wiem jak to mozliwe ze dzis mam w domu prawie 40 kg wilczaka, a 10 miesiecy temu bralam taka malenka kulke, mieszczaca sie na rekach.... Zafundowalam sobie ostatnio przeglad wszystkich fotek i przy tych pierwszych lekko sie wzruszylam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
VIP Member
|
![]()
Moze zaczniemy od wspominania jak to bylo rok temu?
![]() Przy kazdym miocie stawiamy sobie cele, ktore chcielibysmy uzyskac. Potem do suczki dobieramy najbardziej pasujacego psa i ... patrzymy co wyjdzie. ![]() ![]() ![]() ![]() Pod wzgledem wygladu mocno przebil sie u nich tatus. I od poczatku byla u nich widoczna mania jedzenia. To tego doszlo jeszcze ich szczegolne upodobanie do Bola (ale to guru wszystkich szczeniakow). Wiec co sie dziwic, ze dzieci Alinki wyrosly na takie konkretne psiaki... ![]() Co do charakterkow to szczeniaki sa bardzo Alinkowate - sympatyczne wobec calego otoczenia i wiecznie w dobrym humorze. I chyba udalo sie nam odgadnac jak poszczegolne psiaki beda sie zachowywaly w przyszlosci... ![]() Nie wiem tylko, czy Callisto robi jakies postepy jako hacker... ![]() ...bo reszta sie sprawdzila... ![]() ===================== W Sylwestra zrobilismy jednak imprezke nie Ali (bo ona i tak jest niejadkiem), ale z cala banda wyprawilismy party dla Camio: Okazalo sie, ze mimo mlodego wieku chlopak potrafi sie zachowac w towarzystwie... ![]()
![]() |
#13 |
VIP Member
|
![]()
To fakt! Moj mlody zezarlby krakersy zanim zrobilibyscie fotke
![]() Co do rozwijania pasji to Chey nadal uwielbia eleltryke (dzis zdeinstalowal kontakt) , reszta przewidywan co do charakteru- nadal bez zmian ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
VIP Member
|
![]()
No przeciez Balrog to jego idol!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
VIP Member
|
![]()
Czy ja lubie?? hmm..ja w pracy jestem...sasiadow musze zapytac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
VIP Member
|
![]()
Specjalnie przed sekunda zmierzylam potwora i wyszlo po 3 pomiarach 69 zm w klebie a o ile wiem to mlody nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||||
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Psy maja juz wieksze pole manewru, bo jak beda dorosle to moga miec miedzy 40 a 45kg. Taki pies o 'normalnym' wzroscie (czyli o wysokosci 68cm) powinien miec kolo 40 kg (mniej lub wiecej - zaleznie od formy i pory roku). Duzy pies, czyli kolo 70cm moze spokojnie dolozyc na wage troche wiecej... ![]() Wzielam wlasnie na wage Camio - jak i reszta miotu ma bardzo mocna kosc i konkretna budowe. Wysokosc 66cm (moze byc troszeczke wiecej, bo stoi jak ofiara), a waga to 36.4 kg. Quote:
![]() Quote:
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
|
|