![]() |
![]() |
|
Wystawy Nasze sukcesy wystawowe, jak przygotować CzW, jak wystawiać.... |
![]() |
|
Thread Tools
![]() |
Display Modes
![]() |
![]() |
#1 |
Wilczasty : Foto
|
![]()
Wiem wiem robi się to nudne.Pinki z braku konkurecji dostała zw.młodzieży najleprzeszego juniora i zw.rasy.Odbiła sobie to na grupie zdobywajac 1-miejsce (wybierane były tylko 2
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() "przyjechalismy na wystawe, wygralismy sobie BOGa, ale nie BISa i pojechalismy do domu. No, a poza tym to nic sie nie dzialo...." ![]() Ja na pierwszego BOGa czekalam trzy lata! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wtedy odpowiedzielibysmy: ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 | ||
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Piszac kródko. Wiele osób było zadowolonych z tego że BOga wygrał wilczak no i czerwony kubraczek dostał tylko (czytaj aż) 2 miejsce na Bogu.
Jak mogł bym sie rozdwoić albo i potroić to i tak by mnie brakło do udzielania informacji (Ci ktorzy macie mieć niedługo szczeniaczki najlepiej na noc wyłaczcie telefony ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Senior Member
|
![]()
Mam lepszy pomysl
Po prostu rozdzielimy pijakow Daniel niech pije z wlascicielka kamienicy u Kamy a ja sprobuje spic Margo u siebie I obedzie sie bez awantury |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Junior Member
|
![]()
nie wiem skad bierzecie wszystkir emotikony, u mnie je wsysya na offline, tak samo mozliwosc cytowania... wiec nie zacytuje...
kamieniczniki musialyby wytrzymac, bo ich dziecak tez daje czadu nocami, a imprezy tez sie zdazaja ![]() fakt ze od nas latwiej dojsc na chwiejnych nogach na targi ![]() ![]() pozdr Kama |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Senior Member
|
![]()
Zrobmy balange od razu na terenie targow
![]() Przynajmniej nie bedzie problemow kto ma jakie nogi a jaka kto glowe A chlopakow z Wildy wezmiemy do kibicowania ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Junior Member
|
![]()
Wielkie gratulacje dla Pinki!!! Chylimy czoła i pyska.
Cieszymy sie Daniel wraz z Tobą (i zazdrościmy, że aż nam się ogon jeży ![]() Czy dobrze widzę, że umawiacie jakąś "konsumpcję" w Poznaniu? To i my się piszemy, bo u nas w rodzinie w tym czasie mały jubileusz ![]() Joanna i trzódka |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Nie ma obawy
![]() Mozna nawet tancowac, az do urwania strychu ![]() A wiec popijawa w sobote popoludniu (trzeba skonczyc przed niedziela 10 rano). Organizatorzy prosza o zabranie alkoholi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|